МИСЛИТЕ РАЖДАТ И ЧУДОВИЩА

МИСЛИТЕ РАЖДАТ И ЧУДОВИЩА
Чистите сърца и умове - защита от астрални вредители

Ана МАРКОВА

 

Че мисълта е материална и може да намери директно физическо въплъщение, е известно отдавна. Не толкова популярен е фактът, че енергията на силните емоции и желания материализира  зловредни същности, които могат сериозно да вгорчат живота ни. Има и екстрасенси, и хора на изкуството, които улавят, и дори да виждат тези процеси.

Б.С., скулптор, силен сензитив със зрение за “тънките енергии”, описва какво се случва по време на разгорещен спор. Атмосферата е била “преобогатена” със зле прикрита ревност, завист и всякакви крайно негативни емоции:

“Между хората, между краката им, отпред, отстрани и отзад бавно се люлееха плоски, тесни, различно дълги сенки. Извираха от пода и се устремяваха нагоре. Безплътни създания, подобно на морските водорасли ламинария, които се люлеят в такт с подводните течения. Това бяха живи същности, принадлежаха на конкретни личности и повтаряха техните движения, както кобра пред свирката на индийския факир...”

Не ги виждаме, но са винаги тук

Официалната наука засега си затваря очите пред данните, че редом с хората и животните (състоящи се от белтъчни вещества), планетата ни се обитава и от други, различни от нас живи същества. Те са изградени не от познатата ни материя, а от “гроздове” особени физически полета. Езотеричната литература ги нарича астрални същности, обитатели на “тънките светове» на Земята. По многообразие те не само че не отстъпват на познатия ни животински свят, но даже го и превъзхождат.

Не ги виждаме, но ги фиксират точни геофизични прибори.  Специални ленти улавят ултравиолетовите и инфрачервените излъчвания на родените в съзнанието ни силни емоции и мисли, отдавна наречени “мисълформи”.

Потвърждения за реалността им са получени напоследък и от двете страни на океана. В Русия например акад. А. Охатрин е успял да заснеме тънкоенергийни образувания, свързани с човешката дейност, нарекъл ги “клъстери”. Върху фотографиите се виждат ясно не само енергийните бликове, отделяни от телата при силни преживявания, но и внедрилите се в нас ефирни същности.

Непоколебима воля и силен интелект

Какво са мисълформите? Според изследователите те са психически създания и чрез тях общуваме с енергоинформационното поле на планетата. Материализират осъзнатите, а понякога и най-дълбоко спотаените ни мисли и желания. Мисълформите могат да съществуват единствено чрез енергията на мислите, които ги раждат. Колкото по-често се повтаря една и съща мисъл, толкова по-голям потенциал набира и толкова по-жизнеспособна и активна става мисълформата.

Мисълформата въздейства едновременно и върху своя създател и върху окръжаващото го пространство.

Доста изследователи свързват образуването на мисълформите с  менталната и астралната аура (“телата на желанията”). Тези обвивки се задействат при възникването на мисълформите и определят не само тяхното “поведение”, но и външния им вид, и цвета, които екстрасенсите прекрасно различават.

Менталното тяло е много красиво, излъчва спектрална или розова светлина. Ако преобладават възвишените мисли, менталното тяло става лъчисто със сини и виолетови нюанси. Съответно на това, отделящата се от него чиста мисълформа ще излъчва огромна енергия, направлявана от непоколебима воля и силен интелект.

По друг начин изглежда и се държи мисълформата с негативни мисли и страсти, съсредоточени върху външни обекти на желанията. Тя възниква и работи в ниския слой на астралния свят. Оцветена в мътни отенъци на кафеникавите, мръсно-зелените и червените цветове.

Възникнала веднъж, мисълформата “прелива” в информационни потоци, съединява се с идентични мисълформи на други хора. При това напълно се “отчуждава” от своя “родител” и се стреми да повиши жизнения си ресурс за сметка на отрицателните мисли на тези, към които се превключва. За тази цел, по един или друг начин тя ни въздейства, създавайки скандали и изблици на негативна енергия, с която се подхранва.

Съществуването на мисълформите се обяснява добре с представата за “елементалните същности”, т.нар. елементали. Те ни заобикалят от всички страни. Тази странна полуразумна форма на живот откликва и се влияе с голяма лекота от човешката мисъл. Всеки импулс, изпратен от менталното или астралното тяло, за известно време се превръща в нещо като живо същество.

Същества, които ни пречат да живеем

Ани Безант, известната изследователка на връзката между мислите и желанията ни с формата и цвета на родените от тях мисълформи, интервюирала много екстрасенси и съставила уникален албум. Например, мисълформата, породена от ревност притежава рядко неприятен облик: “Нейният особен ръждиво-зеленикав цвят веднага подсказва на опитния ясновидец, че е израз на ревността. А формата й - вдигнала главата си змия, символизира желанието на индивида да открие онова, което най-малко би искал да види”. Това описание на Ани Безант удивително съвпада със странните полупрозрачни същности, за които разказва скулптора Б.С.

С мисълформите са свързани и нощните кошмари при децата. Те възникват в помещения, “замърсени” с низши астрални същности. Децата са много чувствителни към появата им и понякога категорично отказват да спят в едни или други стаи, защото там ги преследват кошмари. Искренността на детските преживявания се потвърждава от тибетския маг Тайрон, притежаващ способността да вижда енергийните същности на заобикалящия свят. Често, заедно с посетителите в неговия парапсихологически салон попадат и различни мисълформи. За да поддържат живота си те са принудени да се захранват с енергия и прилепват към енергийната обвивка на човека, за да изсмукват енергията му. Имено с това тибетският маг обяснява нощните детски кошмари.

Екстрасенсите и другите специалисти, занимаващи се с  биолечение, след сеанс или инстинктивно изтръскват ръцете си, или дълго ги обливат с течаща вода, за да неутрализират отрицателната енергия от контакта с болните. Неотдавна се доказа, че в тези случаи истината се крие не само и не толкова в енергетиката, а именно в същите мисълформи. Със специална апаратура, улавяща освен видимата част на спектъра, но и инфрачервената и ултравиолетовата е заснета аурата при екстрасенсите преди и след лечебен сеанс.

На снимките добре се различават не само графичните отпечатъци на пръстите, окръжени от ореол, но и странни плазмоиди, докосващи се до короната му. За тяхното реално присъствие свидетелства деформацията на светлинната корона. По външен вид тя напомня следа от разтичаща се капка. Плазмоидите имат собствена, но значително по-малка по интензивност, отколкото при пръстите, корона на светене и това говори за тяхната материалност. Според повечето изследователи тези плазмоиди са незрими енергийни паразити, от които можем да се отървем само със старателно изтръскване или измиване на ръцете.

У дома стана тежко

Памет притежават не само хората, но и другите живи същества, а също така и предметите. Помещенията, в които прекарваме времето си, по особен начин запомнят мислите и чувствата ни и даже енергийно се променят под тяхното въздействие. Енергетиката им привлича “чужденци” - странични “мисълформи”. Добре е, ако у дома ви се “заселят” за по-дълго положителни емоции, - тогава мисълформите-чужденци само ще подсилят благоприятната атмосфера. Но ако стаите са “замърсени” със свади, интриги и скандали, привлечените отвън мисълформи още по-силно ще влошат обстановката.

Как се прогонва тъмната енергия?

Може да потърсите екстрасенси, но може да се мине и без тях като прибегнете към натрупания във всяка страна вековен опит.

Отначало проверете дали наистина жилището ви се е “обзавело” с натрапници от астрала. С църковна свещ не само се откриват, но и се изгарят “нечистите гости”. Запалете я и обиколете бавно с нея стаите, като се движите покрай стените им. В местата с негативна енергия свещта пръщи, искри, восъкът потъмнява. Движете свещта по посока на часовниковата стрелка, докато пламъкът не се изчисти. Процедурата трябва да се провежда редовно, особено в детските стаи.

Металния звън изчиства и тялото и околността. Навсякъде злите духове и силите на мрака са прогонвани с всевъзможни камбанки, звънчета и дайрета. Съвременната наука потвърждава мъдростта на предците - както мощният камбанен звън, така и по-малките акустични вълни действат дезинфекциращо. Низкочестотните вибрации и инфразвуците унищожават микроорганизмите и  разрушават негативните същности от астрала.

Методи за премахване на недобрите мисълформи има достатъчно много. Най-добрият от всички е позитивното мислене. Чистите сърца и умове са най-добрите защитници от всякакви враждебни астрални нападения. Аурата на такива хора не  взаимодейства с грубата енергия на негативни мисълформи. Те могат мирно и спокойно да живеят сред окръжаващата ги завист и ненавист. И обратното, докато у човека бродят зли и користни мисли, низки и извратени желания, той ще бъде уязвим за атаките на най-различни тъмни нападатели.

 

 

 

 

Абонамент

ПОДНОВИХТЕ ЛИ АБОНАМЕНТА СИ ЗА 2022 г.?

ВНИМАНИЕ: ОТ 1 ЯНУАРИ 2022 г. ВЕСТНИКЪТ ЩЕ ИЗЛИЗА
САМО В ЕЛЕКТРОНЕН ВАРИАНТ!
PDF ФОРМАТ, В 24 СТРАНИЦИ.

Можете да се абонирате за него на адрес:

Валентин Р. Михов

Ж.К. "ЯВОРОВ",
бл. 24, вх. А, ап. 10

1124 - СОФИЯ

ИЗПРАЩАЙТЕ ПОЩЕНСКИ ЗАПИСИ НА ПОСОЧЕНИЯ АДРЕС
ЗА СЛЕДНИТЕ СУМИ:
  • за 12 месеца - 60 лв.
  • за  9 месеца  - 45 лв.
  • за  6 месеца  - 30 лв.
  • за  3 месеца  - 15 лв.

Единственото допълнително условие е да се изпрати конкретният E-MAIL адрес на абоната до varamih@abv.bg

Семинари

 

Ж И В О Т
И
О Ц Е Л Я В А Н Е
П Р И
П А Н Д Е М И Я

Програми за контрол на подсъзнанието
Синхронизация с реалността


......................................................

ВНИМАНИЕ: АДРЕСЪТ НА РЕДАКЦИЯТА Е :

София 1505; кв. Редута;
ул. “Попова шапка" 33, офис 2
(спирка ул. "Георги Минчев"на автобус 72. До кръстовището ул. "Ил. Драгостинов" и "Попова шапка")

GSM 0888 222 853

 

Книги

ВНИМАНИЕ: НОВ РЕДАКЦИОНЕН АДРЕС!

Новите ни издания можете да намерите в редакцията на "Свръхестественото", намираща се в гр. София, кв. Редута, ул. “Попова шапка" № 33 , офис 2
Списък с книгите можете да намерите тук

тел. 0888 222 853.

тел. 0899 967 990.

За да ги получите по пощата, изпращайте сумите с пощенски запис, върху който отбелязвайте заглавията.

За всяко заглавие прибавете 1.20 лв. за препоръчана пратка.

Изпращайте пощенските записи само на адрес:

град София - 1124

ж. к. "Яворов", бл. 24, вх. А,

за Валентин Рангелов Михов

 

Последно добавени теми.


prev-na-ang-var-12korica.jpg
Това е историята на една човешка същност, приела предизвикателството да говори Още...
alison
За контакт с отвъдното: 1 диктофон, 1 звукова програма и много обич СТОЙТЕ БУДНИ, Още...
ce-cliche-de-la-planete-rouge-montre-les.jpg
ДАЛЕЧНО ВИЖДАНЕ     МАРС, СТАРАТА РОДИНА - (ІV част)При операция “далечно Още...
143733-salty-water-on-mars.jpg
ДАЛЕЧНО ВИЖДАНЕ                 МАРС, СТАРАТА РОДИНА - (ІІІ част) Контактите са Още...
xinsrc_b44c67c79a6f48209aa98774dba20cfc_water.jpg
МАРС, СТАРАТА РОДИНА - (ІІ част)ХРОНИКА НА КОНТАКТАПовечето хора очакват един Още...
mars-water.jpg
ВИДЯХМЕ ТОВА ОЩЕ ПРЕДИ 12 ГОДИНИ Петя Димитрова - ИРИНА Поводът да припомним Още...

Tyxo
Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: free joomla 1.5 themes  Valid XHTML and CSS.