ИСТИНСКАТА ИСТИНА, Петя Димитрова

Доживяхме Големия Ден - ООН обяви, че подготовката за открит контакт с извънземни цивилизации е в своя заключителен стадии.

Астрофизичката МАЗЛАН ОТМАН

оглави Агенцията по космическите въпроси на световната организация и тя ще се появи на първата официална среща с тези, които идват от звездите. Така звучи първото прессъобщение на Световната организация. Ден по-късно се разигра повторението на случая Розуел от 1947 г. Първите съобщения от тогава описваха катастрофата на летяща чиния в едно ранчо. Военните веднага наложиха вето на информацията и конфискуваха вече отпечатаните вестници, а собственикът на местната радиостанция трябваше да си затвори устата завинаги, ако не искаше да загуби лиценза си. Военните създадоха хиляди неприятности на всеки, който се беше докоснал до извънземния кораб, но не забравиха при това да откопират неговата технология. И я приложиха до последната прашинка, поне онова, което успяха да схванат. Но не за улеснение на гражданското население, а както се сещате за своята техника, с която успешно се бият в земните войни. От  тогава до днес около НЛО и извънземните винаги се повтаря същият сценарий.

И сега, през 2010 г. след първата информационна вълна, някой в сянка, не че не се досещаме кой или кои са те, реши, че на населението новината ще му дойде в повече. И съобщението на ООН трябваше да се коригира в смисъл, да, извънземни има, НЛО също, ние работим по въпроса. Желязното, непомръднало верую на онези, които си мислят, че дърпат конците от сянката си е: колкото повече мъгла и обтекаеми думи, толкова по-добре. Отново ви поставяме в позицията да гадаете, но не и да бъдете сигурни.

Ако искате да се ориентирате в обстановката, трябва внимателно да проследите повечето неща, които влизаха официално в информационно затъмнение и излизаха неофициално от него със съобщенията на очевидците и самоотвержеността на уфолозите. В тази битка мнозина загубиха живота си, защото говореха истината и искаха Земята да узнае какво в действителност се случва.

В последния случай, дни преди съобщението за назначението на Озман, в ООН имаше тайна конференция пак по този въпрос. Администрацията на президента Обама и самият той са доста навътре по въпроса. Прочетете този материал, за да се ориентирате поне малко в ловко скроеният лабиринт.

ХИБРИДИТЕ

Обявената за главен преговарящ с извънземните Мазлан Отман е малайзийка, освен това лицето й носи доста черти от лицата на извънземните, наричани “Големи Сиви”. Общоприетият от уфолозите жаргон разграничава няколко категории извънземни, между които “малките” и големите сиви”. Смята се, че идват от Орион. Сега “сивите”, обозначавани така заради цвета на кожата им, няма да имат притеснения, доколкото Голямата Среща тук, на Земята, ще бъде ръководена от човек, имащ много сходни черти с тяхната раса. “Отман е идеалният човек, когото извънземните могат да помолят да ги отведе при своя лидер” - каза професор Ричард Кроутър,  британски експерт по космическо право.

Зад думите на професора стоят хилядите съмнения, че Земята отдавна е полигон за извънземните цивилизации и поле за всякакви експерименти. Един от тях е създаването на т. н. хибридна раса. Родените на планетата деца носят извънземни гени и някои доста приличат външно на тях. В този ред на мисли, спомнете си вълната от хиляди деца, които поради своята странност не успяват да се адаптират към двукраката ни раса. Те са толкова различни от нас, че не могат да ни понасят, дори и родителите си. Бъдещето им е като на длан, в действителност са стоманена сплав от могъщ интелект, напълно неразбираем за стандартното човечество. В отговор то ги отхвърля, окачвайки им прозвища, като например аутисти, назначава им психиатри, отделя ги от останалите в специални домове, иначе казано лудници. И - какъв парадокс - отвежда ги в училища за бавноразвиващи се.

ИНДИГО

Тъй като не всички са толкова заблудени, че да виждат в аутистите само изроди и отклонения от човешката раса, има и категория, която отделя по-поносимите от тях в графата “деца-индиго”.

Децата-индиго светят в индигова енергия, точно същата, каквато е на Вселената, откъдето идват. Твърде могъщи в уменията си, те са отдалечени на светлинни години от планетарното население. То пък схваща, че да разговаряш телепатично, да сканираш по-точно от всеки апарат каквото и да е, да пътуваш астрално, да прогнозираш развоя на всеки процес, си е твърде страховито. По тази причина им го връща тъпкано. Повтаря се старата история - няма никакви НЛО, няма извънземни, няма астрални пътувания, няма нищо, което ако не се пипне, помирише и види да е от този свят. Няма и деца-индиго, както се поде от титулувани умници напоследък, те просто били само ненормални, но не и извънземни, които, както вече е казано, не съществуват.

Но тъкмо индиговите деца бяха първите хибриди от експеримента смесване на земна и звездна раса. Тъкмо те са на планетата, за да чакат деня Х, когато техните полуродители ще дойдат. Ще слязат с корабите си, със светлинните си кълба, като дъжд, като сняг, като ветрове и просто ще се материализират между нас. Както вече се разбра - и Организацията на Обединените нации не може да избяга и да се скрие от напиращите факти.

БЕЗ ОПРОВЕРЖЕНИЯ

Фактът, че го ООН направи, автоматично зачерква и отпраща в небитието всички досегашни съмнения за НЛО и извънземните. Така че тя обяви официално и името на своя главен преговарящ. Засега ние знаем, че Мазлан Отман е човек или поне така изглежда. От друга страна и да е наполовина хибрид, нима е толкова лошо, ако наистина осъзнава и разбира истинската безкрайност на започващия проблем. Освен това, очевидно расата ни не може да се справи с идващите нови времена и настъпва времето на хибридните същества. Ако някой иска да се утешава, предвид шокиращите новини, нека се хване за сламката, че хибридите имат и по няколко гена от нас, родените на Земята.

Иначе и тези, които ще слязат от небето, както и децата индиго и хибридите, и специално подготвяните чрез промяна в съзнанието от десетилетия земни хора, имат ужасно различна от общоприетата представа за бъдещето.

РАЗЛИЧЕН НОВ СВЯТ

Те отхвърлят досегашните въздигнати в култ земни ценности - пари, власт, слава, забавления, конкуренция, потъпкване на чужди права, унищожение на природата, водата и планетарния въздух.

Представите им за света, какъвто трябва да бъде, са във всички древни текстове: прочетете ги, но ако пак нямате време, разгърнете който и да е брой на нашия вестник през годините и ще ги намерите.

По-примитивните умове ще ги етикират веднага като новите господари, като новия световен ред. Но най-вярното, което можем да кажем  за тези, с които ООН вече подготвя среща е, че са различни. Разликите между тяхното и нашето съзнание са гигантски, невъобразими и ще изминат векове преди да започнем да разбираме каквото и да било.

Планетарната каша е така вряла, че всеки се опарва, ако реши да я опита макар и с върха на лъжичката. Тя е сплав от стари вярвания и програми, нелепици и щуротии с религиозен привкус, глупости и неграмотности от всякакъв калибър.

Една от тях беше отхвърлянето на НЛО и извънземните; и на умовете, които ги виждат и общуват с тях, и така до момента, в който да кажеш, че вярваш в НЛО и в извънземните означаваше публично да признаеш, че ти хлопа дъската.

Нашият вестник и неговия екип го е правил във всичките години, през които излиза. Не сме забелязали между нас да има полудели. Вършил е работата си сериозно и с почит към истината, при това без да се страхуваме, въпреки че има от какво, но то определено не е от небето, а пълзи по земята.

ФАКТИТЕ

През всичките тези години сме доказвали всеки и всеки път всеобхватността на новото съзнание, което трябва да изтрие старото; доказвали сме, че мозъчният компютър може всичко. Прогнозите ни се сбъдваха и продължават да се сбъдват - от потъването на подводницата “Курск” до световната икономическа криза, месеци и години преди те да се случат в реалността; от промените в климата и лошите новини  около него; от начина да се лекуваме не както е постановено от стандартната медицина, а с енергия; за въздействията с псигенератори - и това, когато никой не ни вярваше. Защо доказателствата, които давахме през годините за НЛО и тайните операции около него, за контактите с извънземни цивилизации и пътуванията ни астрално - да не са в категорията на същите истини, като вече казаните и случилите се след това в реалността?

ПРЕГОВОРИ?

И така, за какво ще преговаря Мазлан Отман и ООН с извънземните?

Планетата може да е наша, но утре, когато корабите им дойдат, не можем да им кажем: “Вървете си!” Няма начин, защото има колосално различие в нашите и техните технологии. Битките между нас и тях, както си го представят някои са изключени, просто ще бъдем неутрализирани за секунди.

От това отпадат всички евентуални следващи въпроси и ако извънземните са злонамерени, няма никакъв начин да им противостоим. Следователно, длъжността “главен преговарящ” е силно бутафорна, просто няма за какво да се преговаря.

Изглежда, че зад това, което ни казва ООН за създаването на агенция за някакви космически въпроси, стои просто предупреждението към земното население да се готви. Няма по-ясен сигнал за това от шумното провъзгласяване на нещо, което само до вчера изглеждаше абракадабра, фантастика и халюцинации. Резкият обрат, изглежда, е предизвикан от нещо, което се е случило и което повече не може да бъде пренебрегвано.

БЪЛГАРСКИЯТ ПРИНОС

Факт е, че нещата не са и спирали да се случват. Като поредно доказателство публикуваме снимката на плазмено кълбо, преследвало наши сътрудници на плажа в Лозенец на  септември т.г.

7 септември, около 7 часа сутринта: Мила Драгиева, Мая Гайдарова и Марина Михайлова правят сутрешната си разходка край морето без да подозират, че са съпровождани от НЛО.

На правените през около половин час снимки то се вижда ясно, въпреки че никой не го е забелязвал и плажа привидно е бил пуст. Принципът на НЛО присъствието между нас, където и да е, когато и да е било, е обикновено такъв - ние не ги виждаме, но те ни наблюдават. И ни въздействат, както се е случило с Мила, Мая и Марина, понеже са изпитали внезапна и необяснима слабост и силно замайване. Усещането ги е напуснало след доста време. Мила, авторът на снимките разказва, че някаква сила я е накарала да снима точно в посоката, където е било невидимото за очите НЛО.

 

Абонамент

ПОДНОВИХТЕ ЛИ АБОНАМЕНТА СИ ЗА 2022 г.?

ВНИМАНИЕ: ОТ 1 ЯНУАРИ 2022 г. ВЕСТНИКЪТ ЩЕ ИЗЛИЗА
САМО В ЕЛЕКТРОНЕН ВАРИАНТ!
PDF ФОРМАТ, В 24 СТРАНИЦИ.

Можете да се абонирате за него на адрес:

Валентин Р. Михов

Ж.К. "ЯВОРОВ",
бл. 24, вх. А, ап. 10

1124 - СОФИЯ

ИЗПРАЩАЙТЕ ПОЩЕНСКИ ЗАПИСИ НА ПОСОЧЕНИЯ АДРЕС
ЗА СЛЕДНИТЕ СУМИ:
  • за 12 месеца - 60 лв.
  • за  9 месеца  - 45 лв.
  • за  6 месеца  - 30 лв.
  • за  3 месеца  - 15 лв.

Единственото допълнително условие е да се изпрати конкретният E-MAIL адрес на абоната до varamih@abv.bg

Семинари

 

Ж И В О Т
И
О Ц Е Л Я В А Н Е
П Р И
П А Н Д Е М И Я

Програми за контрол на подсъзнанието
Синхронизация с реалността


......................................................

ВНИМАНИЕ: АДРЕСЪТ НА РЕДАКЦИЯТА Е :

София 1505; кв. Редута;
ул. “Попова шапка" 33, офис 2
(спирка ул. "Георги Минчев"на автобус 72. До кръстовището ул. "Ил. Драгостинов" и "Попова шапка")

GSM 0888 222 853

 

Книги

ВНИМАНИЕ: НОВ РЕДАКЦИОНЕН АДРЕС!

Новите ни издания можете да намерите в редакцията на "Свръхестественото", намираща се в гр. София, кв. Редута, ул. “Попова шапка" № 33 , офис 2
Списък с книгите можете да намерите тук

тел. 0888 222 853.

тел. 0899 967 990.

За да ги получите по пощата, изпращайте сумите с пощенски запис, върху който отбелязвайте заглавията.

За всяко заглавие прибавете 1.20 лв. за препоръчана пратка.

Изпращайте пощенските записи само на адрес:

град София - 1124

ж. к. "Яворов", бл. 24, вх. А,

за Валентин Рангелов Михов

 

Последно добавени теми.


prev-na-ang-var-12korica.jpg
Това е историята на една човешка същност, приела предизвикателството да говори Още...
alison
За контакт с отвъдното: 1 диктофон, 1 звукова програма и много обич СТОЙТЕ БУДНИ, Още...
ce-cliche-de-la-planete-rouge-montre-les.jpg
ДАЛЕЧНО ВИЖДАНЕ     МАРС, СТАРАТА РОДИНА - (ІV част)При операция “далечно Още...
143733-salty-water-on-mars.jpg
ДАЛЕЧНО ВИЖДАНЕ                 МАРС, СТАРАТА РОДИНА - (ІІІ част) Контактите са Още...
xinsrc_b44c67c79a6f48209aa98774dba20cfc_water.jpg
МАРС, СТАРАТА РОДИНА - (ІІ част)ХРОНИКА НА КОНТАКТАПовечето хора очакват един Още...
mars-water.jpg
ВИДЯХМЕ ТОВА ОЩЕ ПРЕДИ 12 ГОДИНИ Петя Димитрова - ИРИНА Поводът да припомним Още...

Tyxo
Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: free joomla 1.5 themes  Valid XHTML and CSS.