МОМЕНТЪТ НА ИСТИНАТА-2

ДОКУМЕНТАЛНИ ВИДЕОКАДРИ:
НЕИЗВЕСТЕН МЪЖ:
И така, Реми заяви на пресата, че е било прост метеорологичен балон. И именно това публикуваха на другия ден повечето вестници.
ШМИТ: Те никога не са виждали истинския материал. Към този момент истинският материал вече е откаран във Вашингтон. И тогава на Марсел му заповядват да позира пред пресата с радар-рефлекторното фолио от обикновен балон.
И така, според първото прессъобщение (на майор Дж. Марсел) това е летяща чиния; шест часа по-късно - съжаляваме, дами и господа, но това е само един метеобалон.
Въпросът е само един - кое от двете прессъобщения отразява истината?
КРАЙ НА ВИДЕОКЛИПА; РЕКЛАМНА ПАУЗА
НОВ ВИДЕОКЛИП:
НЕИЗВЕСТЕН МЪЖ (зад кадър): Майор Марсел и капитан Шеридан Кавит достигат ранчото на Фостър и прекарват деня в събиране на странни останки. Марсел е толкова заинтригуван от останките, че на обратния път към базата се отбива у дома, за да покаже намереното на семейството си.
НЕИЗВЕСТЕН МЪЖ: Баща ми влезе в стаята много развълнуван - искаше да ни покаже материалите, които бе намерил. Той намекна, че това е част от летяща чиния.
КРАЙ НА ВИДЕОКЛИПА

Розуелският Дейли РЕКЪРД за прехваната от ВВС летяща чиния

Сн. по: "noliesradio/archives/"

КИНГ: Дискутираме събитията в Розуел, Ню Мексико. Към нас се включи Джули Шустър. Тя е изпълнителен директор на Международния НЛО-музей с Изследователски център в Розуел. Тя е дъщеря на по-раншният ни гост Уолтър От.
Какво бихме могли да видим в музея, Джули?

ДЖУЛИ ШУСТЪР: Можем да предложим много неща. Искаме да покажем как е изглеждал Розуел през 1947 г. на нашите посетители. Възстановяваме радиодисплея и телетайпа, за да покажем как е изглеждала радиостанцията, където Мак Брейзъл е бил интервюиран.
КИНГ: Показвате ли неща, които са били намерени на това място?
ШУСТЕР: Ние разполагаме с множество майсторски реконструкции на летящи чинии. На монитори показваме и някои други интерпретации.
КИНГ: Вече знаем какво мисли баща ви по този въпрос. Каква е вашата гледна точка?
ШУСТЕР: Няма да кажа, че съм съгласна с баща ми само защото той е тук в момента. Да, аз вярвам, че нещо сериозно се е случило тогава. Хората от Розуел са невероятно честни и много консервативни. И ако те казват, че нещо се е случило, то наистина е така.
КИНГ: Доналд Шмит, защо през всичките тези години ние все слушаме, че правителството непрекъснато крие нещо? С каква цел?
ШМИТ: Е, да се обърнем към историята, по-специално - към  Ню Мексико през 1947 г. Винаги се учудвам, особено при лекциите, които изнасям пред колеги и ги питам - къде е взривена първата атомна бомба, да ми отговарят - Япония. Когато всъщност това е станало тук, в Ню Мексико. Исторически е известно, че е станало точно тук, само на 150 мили източно от Розуел.
Розуел беше "горещата точка" на всички военни изследвания и опити по това време - на пленените Фау-2 ракети също. И ако се обърнем към Проекта "Синя книга" на ВВС, ще видим, че най-много НЛО-наблюдения има именно тук през 1947 г. Много повече, отколкото на което и да е друго място. Следователно би могло да се очаква и засилено присъствие на руския шпионаж по тези места...
КИНГ: Но главният въпрос е - защо продължават да крият информацията от обществото, ако всичко това е точно така, както вие го представяте?
ШМИТ: Това е само част от цялото. Истината е, че тази тема крайно заинтригува високите кръгове в Пентагона. Ако се намереше нещо сътворено от чужд, още повече, от извънземен интелект, то би вдъхновило инженерите ни да го възпроизведат. Оттук - несъмнено предимство в надпреварата със Съветите. Нещо, което притежаваме, а те - не!
КИНГ: Но сегашното ни мислене не би трябвало да е такова. И ако информация за тези неща все още се събира, защо Ръмсфелд не я изважда?
ШМИТ: Е, подобно питане може да се отправи към бившите президенти Картър и Клинтън. И двамата се опитаха да раздвижат информацията за НЛО, и по-специално - за Розуел. И двамата се провалиха.
Това е нашата позиция - с моя партньор Томас Кери смятаме, че укриването трябва да се свързва с невежество; че ТЕ разполагат с физически доказателства, но все още нямат отговори - откъде идват, защо, кой ги праща.
КИНГ: Глен, според вас защо не се открива тази информация?
ДЕНИС: От всичко казано досега става ясно, че който се сдобие с подобна енергия ще може да контролира целия свят. Но ако на нашата планета не разполагаме с подходящите елементи, или с нещо друго, за да въпроизведем тези технологии, то това би могло да бъде проблем. Чувал съм го от четири различни източници и може би е истина. Не знам. Спомнете си случая с Орсън Уелс.
КИНГ: "Война на световете".
ДЕНИС: Да.
КИНГ: Да-а-а!
ДЕНИС: И те не знаят какво би се случило в Ню Мексико, или където и да било по света, ако ни нападнеха извънземни.
КИНГ: Преди да продължим по-нататък… Д-р Долимен, нека оставим настрани това, което научихме досега. Какво вие окончателно можете да кажете от научна гледна точка?
ДОЛИМЕН: Ние бяхме подпомогнати от Сайънс Фикшън Чейнъл да проведем през септември миналага тодина пробни археологически разкопки на предполагаемия участък на катастрофата в Розуел, в една от трите възможни точки. Водач ни беше Дон Шмит и ние направихме няколко стандартни археологически проверки. Търсехме доказателства от вида на онези, за които действително бяха докладвали свидетелите: евентуални останки, изплъзнали се при претърсването. Както и следи - бразди или вдлъбвания в терена, причинени от нещо, което се е ударило в земята, пръснало се е на парчета, някои от които са излетели обратно нагоре и може би са паднали на други места. В методиката бе включено геофизично разузнаване чрез електромагнитна проводимост и металдетектори.
КИНГ: Да не навлизаме в толкова много технически детайли.
ДОЛИМЕН: Добре, ще се въздържа от тях.
КИНГ: Какво научихте там?
ДОЛИМЕН: Открихме някои неща, които ще бъдат внимателно анализирани. Взехме проби от почвата, в които ще търсим следи от необичайни химични съединения. Ако това е мястото, независимо дали са пропаднали под земята, или не, и ако там има отломки, повечето от тях ще са мънички. Като прченца от счупена чаша. Едва ли всичките са били прибрани. Все някои трябва да са оцелели там, в калта…
Също така ние открихме в една от изровените от нас траншеи необичайна формация, която бе с очертания, каквито и вие бихте очаквали да има. Ако на времето сте правили права и обратна траншея, където е било намерено това нещо. И тази траншея бе точно там, където очаквахме да е била изкопана.
По същество ние сме все още в стадий на изследвания, но резултати ще има. Аз ще ги представя на бъдещо шоу, което ще организира “Саянс Фикшън Чейнъл” през октомври.
КИНГ: Нека да отговорим на наш зрител сега: Рейкявик, Исландия - здравейте!
ЗРИТЕЛ:  Здравей! Как си, Лари?
КИНГ: Добре. Какво ще ни питаш?
ЗРИТЕЛ: Не мислиш ли, че разказите за дребни извънземни с големи глави, големи очи и малки устни не идват от опитите, които военните провеждаха след войната? Та те използваха детски телца за проучване на радиационния ефект върху човешкия организъм.
КИНГ: Нещо да кажете по това, Доналд?
ШМИТ: ВВС, при техните продължителни усилия да осигурят алтернативни обяснения и теории, достигнаха до смехотворното ниво през 1997 г., на 50-годишнината. Тогава се опитваха да внушат, че всичко това били човекоподобни дървени манекени. Макар че подобни операции са провеждани цели 5 години след инцидента в Розуел.  Опитваха се да внушават, че очевидците разместват събития от изтеклите десетилетия.
Но докато те успяват да извадят срещу нас само един-единствен свидетел, ние разполагаме с показанията на Джеси Марсел-баща, както и на много други, които сме интервюирали и които са подписали показанията си под клетва. Нашите хора могат да ни осигурят и други свидетели от “полето на отломките” и от самата база. Въпреки внушенията, че зад това се крият обикновени и прозаични неща, ние ще ще движим натам, накъдето очевидците и показанията ни водят.
КИНГ: Нека направим прекъсване. А докато то трае, ще ви напомня, че видеокадрите, които гледаме са от документалния филм  на “Сайънс Фикшън Чейнъл” - “Розуелската катастрофа: Изумителни нови свидетелства”. Вече е достъпен на Ди Ви Ди - ето обложката на диска.
После ще се завърнем за още разговори. Не си отивайте.
НАЧАЛО  НА ВИДЕОКЛИП:
ПОЛК. ДЖОН ХЕЙНС, ВВС на САЩ: Те говорят за 1947 г., а вие - за манекените, използвани през 50-те години, почти 10 години по-късно.
НЕИЗВЕСТЕН МЪЖ: Страхувам се, че става дума за изместване във времето. Не знам какнво са говорили през 1947 г., но съм сигурен, че това е Проектът “Могул”. Тогава от небето падаха много дървени чучела, бяха пуснати над 2500 балона в Ню Мексико през тези 30 години.
РЕКЛАМНА ПАУЗА;

НАЧАЛО НА ВИДЕОКЛИП:
ПЪРВИ НЕИЗВЕСТЕН МЪЖ: Какво става, Джеймс?
ВТОРИ НЕИЗВЕСТЕН МЪЖ: Много от тях пристигат…
ПЪРВИЯТ: Какво имаш предвид?
ВТОРИЯТ: Те са различни. Много различни раси. Много разновидности. Те пристигат!
ПЪРВИЯТ: Добре ли си?…
КРАЙ НА ВИДЕОКЛИПА

КИНГ: Звънят ни от Хамилтън, Ню Джърси - здравейте!
ЗРИТЕЛ: Хай, аз имам въпрос към Глен: видял ли е какво военните са напъхали в ковчезите?
ГЛЕН ДЕНИС:  Не, не съм виждал. Всички те бяха положени в чували за мъртъвци, а самите чували  - в херметично затворени контейнери и отлетяха директно за Райт-Патерсън.
КИНГ: Тампа, Флорида - здравейте.
ЗРИТЕЛ: Моят въъпрос е - какъв е ефектът, ако има такъв, на Студената война между САЩ и Русия за разкриване на информация за възможни аварии на НЛО от типа на тази в Розуел през 1947 г.
КИНГ: Дон Шмит вече говори по тази тема. Студената война упражни голям ефект, така ли е Дон?
ШМИТ: Да, така е. Почти предшестваше нашето пътуване до Луната. И разработването на атомните проекти. Розуел несъмнено е свързан и с нашите амбиции да сме единствените притежатели на атомното оръжие. Съветите искаха да изпробват тяхната бомба през август 1949 г. и всичко това би могло да стане удобен повод за пазарлъци. А на внушенията, че това е метеобалон не е вярвал дори самият Йосиф Сталин през 1947 г.. Има запазени документи, че той е бил твърде заинтригуван и обезпокоен от напредването на нашата атомна технология.
ЗРИТЕЛ ОТ КАЛГАРИ, ОНТАРИО: Изглежда, че най-много съобщения за НЛО има в САЩ. Знаете ли нещо повече за наблюдения в други страни по света?
ДОН ШМИТ: В Центъра за НЛО-изследвания разполагаме с каталогизирани доклади от целия свят. В информационния ни масив присъстват почти всички страни-членки на ООН.
КИНГ: Дон, как предполагате, защо ТЕ се приземяват в Розуел, а не във Вашингтон? Защо кацат в Ени, а не се приземяват в Париж? Защо не на някое по-открито  място, където всички могат да ги видят.
ШМИТ: Такава е, да си го кажем, природата на звяра. С други думи феноменът се среща по късни нощи, на отдалечени места, изолирани. Има много случаи край военностратегически и ВВС-съединения. Но също така - и на централни места - например кръженето на цяла формация НЛО няколко седмици през юли 1952 г. над Белия дом. Тогава бяха вдигани и изтребители от ВВС-базата Ендрюс срещу неизвестните. И отново Розуел…
КИНГ:  Значи не само в отдалечени райони?
ШМИТ: Ню Мексико има пряка връзка с всичко това, защото бе “горещата точка” на военните дейности от това време. И разбира се, ако някой друг е имал отношение към нашата планета, той е бил силно обезпокоен от нашия военен потенциал през 1947 г.
КИНГ: Ще се върнем след малко с още детайли и телефонни обаждания за този изключителен феномен. Не си отивайте.

 

Абонамент

ПОДНОВИХТЕ ЛИ АБОНАМЕНТА СИ ЗА 2022 г.?

ВНИМАНИЕ: ОТ 1 ЯНУАРИ 2022 г. ВЕСТНИКЪТ ЩЕ ИЗЛИЗА
САМО В ЕЛЕКТРОНЕН ВАРИАНТ!
PDF ФОРМАТ, В 24 СТРАНИЦИ.

Можете да се абонирате за него на адрес:

Валентин Р. Михов

Ж.К. "ЯВОРОВ",
бл. 24, вх. А, ап. 10

1124 - СОФИЯ

ИЗПРАЩАЙТЕ ПОЩЕНСКИ ЗАПИСИ НА ПОСОЧЕНИЯ АДРЕС
ЗА СЛЕДНИТЕ СУМИ:
  • за 12 месеца - 60 лв.
  • за  9 месеца  - 45 лв.
  • за  6 месеца  - 30 лв.
  • за  3 месеца  - 15 лв.

Единственото допълнително условие е да се изпрати конкретният E-MAIL адрес на абоната до varamih@abv.bg

Семинари

 

Ж И В О Т
И
О Ц Е Л Я В А Н Е
П Р И
П А Н Д Е М И Я

Програми за контрол на подсъзнанието
Синхронизация с реалността


......................................................

ВНИМАНИЕ: АДРЕСЪТ НА РЕДАКЦИЯТА Е :

София 1505; кв. Редута;
ул. “Попова шапка" 33, офис 2
(спирка ул. "Георги Минчев"на автобус 72. До кръстовището ул. "Ил. Драгостинов" и "Попова шапка")

GSM 0888 222 853

 

Книги

ВНИМАНИЕ: НОВ РЕДАКЦИОНЕН АДРЕС!

Новите ни издания можете да намерите в редакцията на "Свръхестественото", намираща се в гр. София, кв. Редута, ул. “Попова шапка" № 33 , офис 2
Списък с книгите можете да намерите тук

тел. 0888 222 853.

тел. 0899 967 990.

За да ги получите по пощата, изпращайте сумите с пощенски запис, върху който отбелязвайте заглавията.

За всяко заглавие прибавете 1.20 лв. за препоръчана пратка.

Изпращайте пощенските записи само на адрес:

град София - 1124

ж. к. "Яворов", бл. 24, вх. А,

за Валентин Рангелов Михов

 

Последно добавени теми.


prev-na-ang-var-12korica.jpg
Това е историята на една човешка същност, приела предизвикателството да говори Още...
alison
За контакт с отвъдното: 1 диктофон, 1 звукова програма и много обич СТОЙТЕ БУДНИ, Още...
ce-cliche-de-la-planete-rouge-montre-les.jpg
ДАЛЕЧНО ВИЖДАНЕ     МАРС, СТАРАТА РОДИНА - (ІV част)При операция “далечно Още...
143733-salty-water-on-mars.jpg
ДАЛЕЧНО ВИЖДАНЕ                 МАРС, СТАРАТА РОДИНА - (ІІІ част) Контактите са Още...
xinsrc_b44c67c79a6f48209aa98774dba20cfc_water.jpg
МАРС, СТАРАТА РОДИНА - (ІІ част)ХРОНИКА НА КОНТАКТАПовечето хора очакват един Още...
mars-water.jpg
ВИДЯХМЕ ТОВА ОЩЕ ПРЕДИ 12 ГОДИНИ Петя Димитрова - ИРИНА Поводът да припомним Още...

Tyxo
Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: free joomla 1.5 themes  Valid XHTML and CSS.