МОМЕНТЪТ НА ИСТИНАТА-2

НАЧАЛО НА ВИДЕОКЛИП: НЕИЗВЕСТЕН МЪЖ:  Върху челото на този чертеж е казано “Операция “Синя Книга”. Но повече ще ви заинтересува тази голяма снимка: “Розуел`47”.
Снимката показва три мъртви извънземни, лежащи един до друг върху някакво платно, а също така двама други, прави, до тях. Предполагам, че това са оцелелите.
БРАЯН ГЪМБЪЛ, СЪДЪРЖАТЕЛ:  Според Кокс досието съдържа фотоси на катстрофирал космически кораб.
НЕИЗВЕСТЕН МЪЖ: Чиния, както повечето го казват. Не беше кръгла, както се отбелязва в повечето случаи, а по-скоро овална от носовата към опашната част…
КРАЙ НА ВИДЕОЗАПИСА

КИНГ: Джули, какво има там, до вас, отляво?
ДЖУЛИ ШУСТЪР (ОТ МУЗЕЯ В РОЗУЕЛ): Това е реквизит - този извънземен бе създаден към филма за Розуел през 1994 г. и е един от най-популярните ни експонати. Хората наистина искат да знаят как са изглеждали розуелските извънземни.
КИНГ: От обобщено описание на очевидците, така ли?
ШУСТЪР: Да, сър, той е конструиран според свидителските показания.
КИНГ: Благодаря, Джули. Оукланд, Калифорния - здравей!
ЗРИТЕЛКА: Хай, Лари. Бърз коментар. Първо, има множество наблюдения в големи градове, като например Мексико Сити...
КИНГ: Но пък никъде не са се приземявали. Наблюдавани са навсякъде, но са кацали само в Уалауалауала.
ЗРИТЕЛКАТА: …А също така и във Феникс. Моят въпрос е - защо НЛО-изследванията въобще не се вземат насериозно?  Защо те се възприемат с насмешка като научна фантастика?
КИНГ: Лесли?
ЛЕСЛИ КИЙН:  Да, тя е права. Съществува силно насмешливо отношение в средствата за масова информация и навсякъде другаде. Мисля си, че това се превърна в “културен феномен” от много години. Стана така, защото хората не са информирани за същността на явлението. Ако журналистите и  учените си бяха направили труд да проучат това, което ние наистина знаем, да изслушат някои експерти за същността и размерите на феномена, вярвам, че ще си променят мисленето. Но това вече е втълпено в нашата култура.
Аз продължавам да поощрявам хората, които искат да изследват този феномен. Мнозина ще открият, че е достоен за изследване. Много учени в нашата страна и навсякъде по света разполагат с възможности да разрешат този проблем. А също така ние разполагаме с нашите прекрасни свидетели, техният брой непрекъснато се увеличава. Имаме материали за документални филми за много години напред. Мисля, че няма да разрешим тази задача, докато не качим нашите учени “на борда”.  Нека им дадем средствата, от които се нуждаят, за да решат този проблем веднъж и завинаги. Мисля, че точно това ни е необходимо. Факторът “насмешка” трябва да си отиде.
КИНГ: Хамбург, Германия - здравей!
ЗРИТЕЛ: Здравей, Лари. Ти наистина си страхотен! Моят въпрос е, как извънземните могат да посещават Земята, ако нищо не може да бъде по-бързо от скоростта на светлината?
КИНГ: Доналд, вземаш ли въпроса?
ШМИТ: Как могат да преодоляват огромни разстояния. Д-р Хайнек използва аналогията с тестето игрални карти: дебелината на една карта е равна на разстоянието от Земята до Луната. В този случай разстоянието до звездата Алфа от Центавър, което е 4,3 светлинни години, става равно на 19 мили игрални карти. Този “трик” обаче излиза извън рамките на мислене на днешните астрономи и астрофизици.
Затова трябва да приемем и възможността за съществуването на паралелни вселени, за пътешествия чрез промяна на времево-пространствените измерения, чрез т.нар. “червееви дупки” във Вселената, чрез “черните дупки”… А също така и чрез нещо като “телепортация” и “пътуване във времето”.
КИНГ: Глен, мислиш ли, че ние някога ще се доберем до цялата истина?
ГЛЕН ДЕНИС: Е, нещата сега не вървят на пълна скорост. Съвсем наскоро имаше серия наблюдения в Австралия и Нова Зеландия. А също така вчера ми се обадиха хора, които са били в Египет, при пирамидите. Заснели обекти в рамките на три-четири дни. Няма турист, който да не е отбелязал тези появи..
КИНГ: Продължавай, Глен.
ДЕНИС: Мисля си, че колкото повече хора разбират това, колкото повече хора знаят за всичко това, толкова по-добре ще бъде за целия свят.
КИНГ: Д-р Долимен, мислите ли че някога ще получим отговор на тези въпроси?
ДОЛИМЕН: Трудно е да се каже дали това ще стане, но аз мисля, че Лесли направи едно много важно уточнение. И това е едно от нещата, които ме интересуват най-много в проекта, който започнахме там. Това е фактът, че всичко в Розуелския случай, включително и този пункт, е базирано върху преки свидетелски показания и полумитични описания, няколко навеждащи разни мисли документа и неща от този сорт. И като стигнахме до точката, която имам предвид - защо никому не хрумна да отиде на място и да потърси реални физически свидетелства? Моят дял в цялата история бе да приложа археологически техники към нещо, което за мен по същество е археологически проблем. Да отида на място и да видя има ли доказателства.
ЛАРИ КИНГ: Ние искаме да благодарим на Сайънс Фикшън Чейнъл. Техният документален филм “Розуелската катастрофа: Изумителни нови потвърждения” вече е достъпен на Ди-Ви-Ди.
Благодарни сме на Глен Денис, че остана през цялото време с нас. Той е работел в Погребалния дом Балард в Розуел, когато всичко се е случило;
На Доналд Шмит, екс-кодиректор наЦентъра за НЛО-изследвания на Дж. Алън Хайнек;
На Лесли Кийн, разследваща журналистка, която работи върху инцидента в Кексбърг, Пенсилвания, наречен по-късно “Пенсилванският Розуел”;
На доктор Уйлям Долимен, археолог и основен изследавател на Отдела за Контрактна археология на университета в Ню Мексико.
И на Джули Шустър, изпълнителен директор на НЛО-музея в Розуел.
Ще се видим утре и тогава ще ви разкажа истината за всичко това.

========================================================

 (ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ И ЗА ПО-КЪСНИТЕ ПРЕДАВАНИЯ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ, ПОСВЕТЕНИ НА ТЕМАТА ЗА НЛО И ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ЦИВИЛИЗАЦИИ, В КОИТО ЛАРИ КИНГ ПОКАНИ ИЗВЕСТНИ АМЕРИКАНСКИ АСТРОНАВТИ, УЧЕНИ И ПРЕКИ УЧАСТНИЦИ В ИНТЕРЕСНИ СЪБИТИЯ...)

 Следващите предавания на Л.Кинг за НЛО и ИЦ

От ляво на дясно:
Екс-губернатор Файф САЙМИНГТЪН: той призна публично за преминаването на гигантски НЛО над Феникс  преди повече от 10 години; астронавт Бъз ОЛДРИН, вторият човек, стъпил на Луната: той също се осмели да сподели пред широката аудитория конкретни данни по темата за НЛО и Извънземните цивилизации; Кели Фокс, Джеймс ФОКС - продуцент със значителен принос за разширяване на публичността по темата... Вляво на Лари КИНГ, отзад е известният американски учен и уфологист Стентън ФРИЙДМЪН...


 

Абонамент

ПОДНОВИХТЕ ЛИ АБОНАМЕНТА СИ ЗА 2022 г.?

ВНИМАНИЕ: ОТ 1 ЯНУАРИ 2022 г. ВЕСТНИКЪТ ЩЕ ИЗЛИЗА
САМО В ЕЛЕКТРОНЕН ВАРИАНТ!
PDF ФОРМАТ, В 24 СТРАНИЦИ.

Можете да се абонирате за него на адрес:

Валентин Р. Михов

Ж.К. "ЯВОРОВ",
бл. 24, вх. А, ап. 10

1124 - СОФИЯ

ИЗПРАЩАЙТЕ ПОЩЕНСКИ ЗАПИСИ НА ПОСОЧЕНИЯ АДРЕС
ЗА СЛЕДНИТЕ СУМИ:
  • за 12 месеца - 60 лв.
  • за  9 месеца  - 45 лв.
  • за  6 месеца  - 30 лв.
  • за  3 месеца  - 15 лв.

Единственото допълнително условие е да се изпрати конкретният E-MAIL адрес на абоната до varamih@abv.bg

Семинари

 

Ж И В О Т
И
О Ц Е Л Я В А Н Е
П Р И
П А Н Д Е М И Я

Програми за контрол на подсъзнанието
Синхронизация с реалността


......................................................

ВНИМАНИЕ: АДРЕСЪТ НА РЕДАКЦИЯТА Е :

София 1505; кв. Редута;
ул. “Попова шапка" 33, офис 2
(спирка ул. "Георги Минчев"на автобус 72. До кръстовището ул. "Ил. Драгостинов" и "Попова шапка")

GSM 0888 222 853

 

Книги

ВНИМАНИЕ: НОВ РЕДАКЦИОНЕН АДРЕС!

Новите ни издания можете да намерите в редакцията на "Свръхестественото", намираща се в гр. София, кв. Редута, ул. “Попова шапка" № 33 , офис 2
Списък с книгите можете да намерите тук

тел. 0888 222 853.

тел. 0899 967 990.

За да ги получите по пощата, изпращайте сумите с пощенски запис, върху който отбелязвайте заглавията.

За всяко заглавие прибавете 1.20 лв. за препоръчана пратка.

Изпращайте пощенските записи само на адрес:

град София - 1124

ж. к. "Яворов", бл. 24, вх. А,

за Валентин Рангелов Михов

 

Последно добавени теми.


prev-na-ang-var-12korica.jpg
Това е историята на една човешка същност, приела предизвикателството да говори Още...
alison
За контакт с отвъдното: 1 диктофон, 1 звукова програма и много обич СТОЙТЕ БУДНИ, Още...
ce-cliche-de-la-planete-rouge-montre-les.jpg
ДАЛЕЧНО ВИЖДАНЕ     МАРС, СТАРАТА РОДИНА - (ІV част)При операция “далечно Още...
143733-salty-water-on-mars.jpg
ДАЛЕЧНО ВИЖДАНЕ                 МАРС, СТАРАТА РОДИНА - (ІІІ част) Контактите са Още...
xinsrc_b44c67c79a6f48209aa98774dba20cfc_water.jpg
МАРС, СТАРАТА РОДИНА - (ІІ част)ХРОНИКА НА КОНТАКТАПовечето хора очакват един Още...
mars-water.jpg
ВИДЯХМЕ ТОВА ОЩЕ ПРЕДИ 12 ГОДИНИ Петя Димитрова - ИРИНА Поводът да припомним Още...

Tyxo
Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: free joomla 1.5 themes  Valid XHTML and CSS.