Дата и час: 13 Яну 2025, 02:53

Отговори на тема  [ 15 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Библиотека Свръх 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение Re: Библиотека Свръх
selena написа:
Въпросът ми е, кой според Вас е прототипът на този герой - Невин или може би Рогозин. Или може би както всеки си го разбира и възприема. Интересно ми е как други читатели възприемат този прототип и на кой герой го оттъждествяват."

А може би нито един от двамата..може да е Учител, Гуру..или интелектуалец ;) затворен в "очертанията на лъва"

20 Авг 2009, 20:38
Профил
Администратор
Аватар

..и все пак може би е Невин: " Всички си мислеха, че да изчезнеш е трудно, абсурдно, невъзможно. Но е лесно, стига да го поискаш. Решаваш и го правиш, толкова. Скиташ където ти видят очите, преследват те разни неща, сгромолясваш се в капани, боиш се, но ако продължиш, каквото и да става, в някой миг откриваш, че нещата сред които си избягал започват да ти помагат"...

20 Авг 2009, 20:59
Профил
Старши Магьосник
Аватар

Защо не мога да намеря вестника " Свръхестественото " по павильоните за вестници ? Закъснение в печата ли и има ...?

15 Яну 2010, 10:14
Профил
Старши Магьосник

Аз си купих вестника на 08.01.2010 г. от един павилион в центъра, за който знам, че получава този вестник.
Но този павилион получава само ДВА екземпляра от вестника. И двата са предварително заявени от клиенти като мен.
Другата възможност за снабдяване с вестника е от офиса на Асоциация "Ирина" на посочения в сайта адрес.

15 Яну 2010, 12:58
Профил
Старши Магьосник
Аватар

Да ви напомня нещо този откъс ;) :

"Камни, парящие над землей.
В индийской деревне Шивапур вблизи местного храма лежат два камня. Один весит примерно 55 килограммов, другой - около 41. Если до большого камня дотронутся пальцами одиннадцать человек, а до меньшего - девять и на строго определенной ноте произнесут при этом магическую фразу, то оба валуна поднимаются на высоту около двух метров и висят в воздухе примерно секунду, словно и нет гравитации. Это явление фиксировалось многократно, ученые, в том числе иностранные, часто бывают в Шивапуре. Но никакого приемлемого объяснения чуду пока не найдено. Кто и когда положил сюда камни, неизвестно, тем более не ясно, какую роль играет число людей - одиннадцать и девять."

12 Май 2011, 10:45
Профил YIM WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 15 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2