|
|
Дата и час: 11 Дек 2024, 15:46
|
Автор |
Съобщение |
admin
Администратор
|
Библиотека Свръх
Саная Роман, Дуан Пакер, " Афирмации за направляване на енергията" - преводач и художник Мая Гайдарова Артър Ленгли, " Коридорът на Огледалото" Ирина, " Чудодейни рецепти и излекуване" Ирина, " Нова полезна книга за духа и тялото" Ирина, Всички закони на щастието Артър Ленгли, " Парола: Шамбала" Артър Ленгли, " Армагедон - 1" Артър Ленгли, " Армагедон - 2" Ирина, " Код: Магия - 1" Ирина, " Код: Магия - 2" Ирина, " Облачният шаман" Петър Дънов, " Молитвеник" Тези издания можете да намерите в редакцията на в. "Свръхестественото", намираща се на адрес - гр. София, кв. Редута, ул. “Петър Митов" № 7, бл. 2, вх. В, ап. 48 тел. 02/ 944 - 06 - 27, тел. 0888 222 853, тел. 0899 967 990 Ако желаете, може да ги получите и по пощата. Пишете ни на supernatural.bg@gmail.com
_________________ Светлина в мрака. Брод в огъня. Мост между световете.
|
13 Апр 2009, 08:51 |
|
|
Странница
Модератор
|
Re: Библиотека Свръх
Благодаря за информацията ! Чела съм доста от тези книги. Всяка от тях ми стана настолна
_________________ Нека по-често се сещаме, че във всеки грее по едно малко слънце !
|
13 Апр 2009, 11:43 |
|
|
Вурбалабан
Старши Магьосник
|
И на мен.
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=Wa-96CWNtGE
|
15 Апр 2009, 21:18 |
|
|
Магьосничка Лунна
Старши Магьосник
Регистриран на: 10 Апр 2009, 11:30 Мнения: 324 Местоположение: София
|
Тези книги са безценни за добрите магове. Ако сте от хората на Светлината , със сигурност ще ви харесат.
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=TLMSV8rs9Hs
|
22 Май 2009, 14:04 |
|
|
selena
Старши Магьосник
|
Прекрасни книrи! Прочела съм ги всичките, и то нееднократно ! Когато съм в състояние на застой, отпаднолост, безверие, ниска енергия, демотивация, която и книга да отворя от тези и да прочета нещо от нея, веднага ми се оправя настроението, вдига ми се енергията, идва желанието за действие. ДОБРИ ПРИЯТЕЛИ СМЕ С ТЕЗИ КНИГИ! Защото ти помагат във всеки един момент! И на мен, като другите, споделили мнението си във форума по тази тема, тези книги СА МИ НАСТОЛНИ!
|
25 Май 2009, 11:09 |
|
|
deia_sun
|
Какво ще кажете за "Коридора на огледалото", мисля че я разбрах, но още мисля върху смисъла й..., дали ако решим можем да тръгнем просто ей така.. към Паралелна Вселена лиии/ нашата нова Земя/, към своята си Звезда ли можем да отидем, тук нещо не съм сигурна... или пък където си решиш от двете, защото е тунел.. хм. И как ще го намерим, като се "отворим" за него ли или ако сме готови , той ще се появи... ето с какво още си блъскам главата
|
28 Май 2009, 22:45 |
|
|
The source code
Младши Магьосник
|
"Огледалото" това е отварянето на времеви портал за пътуване във времето,поне според мен.
|
16 Юни 2009, 13:27 |
|
|
Вурбалабан
Старши Магьосник
|
Да, но също и в паралелни светове
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=Wa-96CWNtGE
|
18 Юни 2009, 09:42 |
|
|
selena
Старши Магьосник
|
Този брой, юли месец вестника, който излезе днес е невероятен. Препоръчвам Ви да го намерите и прочетете.
|
10 Юли 2009, 09:00 |
|
|
selena
Старши Магьосник
|
Ще си позволя да попитам нещо, което за мен е неясно от книгата "Коридорът на огледалото". Тоест, как Вие разбирате срещата на Сара с един просяк в една далечна страна, с който тя води разговор и отива в една пицария с него. Подробности:
"Отнася се до журналистката Сара, която иска много да се срещне с главния герой Невин. Заминава в неговата родина. Там, на една улица вижда един просяк, който много не прилича на такъв и по външен вид и по интелект. Въпросът ми е, кой според Вас е прототипът на този герой - Невин или може би Рогозин. Или може би както всеки си го разбира и възприема. Интересно ми е как други читатели възприемат този прототип и на кой герой го оттъждествяват."
|
20 Авг 2009, 10:15 |
|
|