Контакт с отвъдното
За контакт с отвъдното: 1 диктофон, 1 звукова програма и много обич
СТОЙТЕ БУДНИ, ОБИЧАЙТЕ СЕ, НЕ УМИРАЙТЕ!
Смъртта е само преход, доказват британски изследователи


ДЕА ВАЛЕНТИНОВА

Какво е смъртта? Къде отиваме след като угасне тялото и ни обявят за „мъртви”? Какво оцелява от нас? Какво е отвъдното? Възможно ли е да се свържем с мъртвите си приятели и любими? Какво е смъртта? Раздяла ли е тя завинаги? Какво е човешкият живот? Кои са Техниците?... 
Алисън Къркбрайд, Доменик Капалди, Кати Стайлз, Ерик Коул и Питър Уилъби: петима известни британци ще отговорят на всички тези въпроси пред българска аудитория и в ексклузивно интервю само за в. „Свръхестественото”! Сред техните отговори ще усетите не само човешко присъствие, но и ОТВЪДНА реч, произнесена ясно, стройно и след... смъртно.
Екипът на британската „Асоциация за изследване на феномена „Електронни гласове” работи над 20 години и е направил повече от 13 000 записа! Паранормалното обяснение на т.нар. „електронни гласове” е, че те са на починали хора, същности от други измерения, разумни непознати природни енергии или на извънземни. В момента в тази област записват, експериментират и изследват стотици организации по цял свят. Най-активни са Великобритания, Русия и САЩ. Пионерът, който поставя началото на изследванията в научен контекст, е д-р Константин Роудив, ученик на Карл Юнг, омагьосан от представата за живота след смъртта и радиоконтакта с мъртвите.


Алисън Къркбрайд живее в Нотингамшиър, Англия. Има син, който също е привлечен от паранормалното и също записва електронни гласове с огромен успех. По-рано Алисън работи като медицински експерт, със специализация в областта на психиатричните заболявания, и по-специално на шизофренията. През  последните 3 години спасява бездомни улични животни.  „Винаги съм обичала животните и споделям дома си с 4 спасени от мен котки! - споделя тя пред в. „Свръхестественото”. - Започнах свои изследвания в областта на феномена „електронни гласове” и инструменталната транскомуникация преди повече от 2 години. В началото бях безпристрастен скептик, но сега съм напълно убедена, че същността ни оцелява след физическата смърт на тялото! Възприемам човешката смърт като начало, не като край. В хода на експериментите установихме контакт с много енергии, включително с Константин Роудив, Томас Едисън, Джордж Мийк и Никола Тесла. Основните ни събеседници са група  специалисти - ОТВЪД: техници, които полагат неуморни усилия, за да влязат във връзка с нас.  Убедени сме, че има страшно много неща, които трябва и можем да научим от това общуване, и се стараем да укрепваме връзката си с нашите духовни приятели”.

„Моят опит в изследването на феномена „електронни гласове”  - разказва Доменик Капалди - започна след като аз самият бях в критично състояние и преживях близка до смъртта опитност (NDE) през 1968 г. Най-силното ми желание бе да разбера какво точно се е случило с мен. Така през следващите шест години, до 1974 г., четях колкото можех повече за минали и настоящи изследвания в сферата на паранормалното и накрая попаднах на книгата „Пробив” от Константин Роудив. След като я прочетох, реших, че именно това е областта, в която искам да работя, и през следващите 36 години не спрях да записвам. Оттогава научих толкова много, а и все още се уча, но без да имам голямо желание да тръбя за откритията си навсякъде и да им давам гласност. Това обаче се промени откакто срещнах Алисън, Кати, Ерик и Питър. Има изключително много зони, отворени за бъдещи експерименти, особено свързани с работата на Алисън с Морзовата азбука, или с откритието на Кати, че ако дадени записи се забавят при прослушване, могат да се открият скрити послания до нас”.


„Името ми е Кати МакДоналд Стайлз - започва своето представяне Кати. - Живея в Седар Спрингс, Мичиган, САЩ. На 49 години съм. Имам три деца и едно внуче. Най-големият ми син тръгна на своето пътуване към ДРУГАТА СТРАНА месец преди да навърши 18-тата си година, преди почти 10 години, през декември. Въпреки това аз изобщо нямах идея какво е инструменталната транскомуникация и електронните гласове до февруари 2012 г. Дълбоко съм убедена, че за моите търсения и открития изигра огромна роля сър Артър Конан Дойл: „сблъсках” се с неговите възприятия за спиритуализма през 2011 г., след като прочетох книгите му за Шерлок Холмс. Последва серия от взаимосвързани и режисирани събития, за чиято НЕслучайност чак сега си давам сметка. Срещнах Алисън през април 2012 г., както и останалата част от екипа, след като попаднах във форума на американската Асоциация за Транскомуникация (AtransC). Започнах да записвам с помощта и насърченията на Алисън и Доменик през май 2012 г. Искрено вярвах, че ще минат месеци преди да получа какъвто и да било отговор, затова можете да си представите състоянието ми, когато чух глас там, където трябваше да има само тишина върху лентата с първия ми запис. След като дойдох на себе си от шока, веднага изпратих мейл на Алисън с целия запис, за да провери какво съм направила. Нейният мейл съдържаше още повече дешифрирани отговори, които тя бе открила на нормалната и на обратната страна на лентата. Много, ако не и всички те, бяха адресирани до мен или до някой/нещо, свързан/-о с мен. Така се свързах завинаги с тази мистерия. За мен е чест да работя в екипа на Алисън и съм изключително благодарна на сър Артър, защото без него нямаше да открия електронните гласове, Алисън, Доменик, Ерик и Питър, нито вътрешното успокоение и умиротворение, което ми дава записването и инструменталната транскомуникация. Именно чрез тях аз вече знам отвъд всяко съмнение, че ние продължаваме пътя си след като оставим своите физически тела и тази земя. Няма по-голям дар и успокоение за една майка от това да знае, че детето й е продължило напред и един ден тя ще бъде отново с него заедно!”.Ерик Коул е бивш военен от Британските тайни служби, служил е в Кралските ВВС, в британския Център за правителствени връзки, отговарящ за радиоелектронното разузнаване (GCHQ) и в MI5. Натрупал е дългогодишен технически опит с данни, морз и анализ на гласови трансмисии. Ерик, също така, е радиолюбител с пълен лиценз за тази дейност и изследовател на електронните гласове от 2005 г.  Най-големият му опит е с морзовата азбука и там абсолютен експерт.

Питър Уилъби работи като банкер в Лондон преди да започне свой собствен бизнес. Малко по-рано минава подготовка за пилот към Британските аеролинии. Получава своя пълен радиолюбителски лиценз през 1983 г. и експериментира още оттогава.


Известният латвийски писател и парапсихолог Константин Роудив, пионер в изследванията на феномена „Електронни гласове” и теориите за живота след смъртта, с помощта на различни експерти по електроника, направи над 100 000 аудиозаписа за период от 10 години. Той е абсолютно убеден, че неговите експерименти са извършени при „строги лабораторни условия”.====================================================================================


-  Според вашия огромен, над 40-годишен опит, какви са основните предпоставки, изисквания, техническа и теоретична подготовка, и оптимални условия за изследване и записване на електронни гласове?
Британският екип: Нямаме някаква формална подготовка - въпреки че Доменик е с 40-годишен опит в изследването на феномена „Електронни гласове”, ние работим като екип в настоящия си състав през последните 21-22 години. В този период установихме контакт с група техници и учени ТАМ ОТВЪД, които ни посъветваха да използваме шумов фон, който те могат да трансформират в говор. Посъветваха ни да използваме чужд език, затова и ние работим с руски, унгарски и български, тъй като те не звучат изобщо като английския, а това ни помага да различаваме и да изключваме „фалшивите позитивни резултати”.  Те също така ни обясниха, че ще осигурят портал, чрез който ще съдействат за по-ясни комуникации и ще държат настрани негативните енергии. В началото бяхме много скептични, но яснотата на отговорите и фактът, че за 2 години не сме имали никакви провали в контактите си с ОТВЪДНОТО, показват, че порталът работи.
Що се отнася до най-добрите условия за записване на гласовете, ето най-важните: 
1. Никога не записвайте, когато сте уморен или под стрес.
2. Винаги записвайте в тиха и умиротворена обстановка.
3. Не задавайте глупави въпроси, винаги се дръжте с уважение и респект. 
4. Бъдете търпеливи, на тях им е нужно време да се настроят към вашите енергии.
- Какво мислите за смъртта? Каква част от нас (личността като цяло, умът, паметта, съзнанието, подсъзнанието, духът, душата и т.н.) оцелява след физическия ни край, според вашите наблюдения, вътрешни убеждения и изследвания?
Нашите изследвания показват, че смъртта не е край, а ново начало. Ние определено запазваме чувството си за хумор и спомените си, макар че колкото по-дълго сме в духовна форма, толкова по-слабо ни интересуват „човешките” неща и не е нищо необичайно за дух да започне да забравя спомените си от своето време на Земята. В много от записите ТЕ често говорят за себе си като за духове или енергии, обясняват също, че се молят, и говорят често за Бог. Рядко споменават Дявола, а Ада - почти никога.    
Веднъж ги попитахме какво мислят сега за религията и те отговориха, че „се обсъжда”. ТАМ изглежда няма значение каква религия сте изповядвали на Земята, ако изобщо сте били религиозен. Доменик е непрактикуващ римокатолик, аз, Алисън, не изповядвам никаква религия, но и двамата вярваме в Бог. ТЕ, също така, споменават по много поводи ангели, особено архангел Михаил. Там има и „същност”, която те наричат „Татко”, който изглежда, че се грижи за децата и ги пази.

- Колко различни видове гласове сте записали досега? Каква е вашата класификация на тези гласове?
През последните 21-22 години сме събрали някъде към 13 000 файла, в които са записани много и най-различни гласове. Мнозина от тях са техници от няколко различни националности, мъже, жени, деца, едно куче и една котка, известни личности, както и същности, които са се самонарекли „Седмината”. Все още не знаем със сигурност кои са те.  Изследването на Марк Мейси (известен британски специалист по инструментална транскомуникация, който още през 1992 г. се свързва с европейски изследователи, влезли в контакт с починали свои колеги и енергийни същности, чрез компютри, радиа и друга техника - б.а.), а и на други, ни насочва към извода, че са ангелски същности. Ние често влизаме във връзка с индиански шаман и с български инженер на име Илиана.   
- Влизали ли сте в директен контакт с други същности чрез инструментална транскомуникация?
Да, дори опитахме с изображения във вода един път, и постигнахме много добри резултати, включителни и когато успяхме да заснемем майката на Доменик, която почина през 2010 г. Освен това Доменик успя да заснеме през скайпа си изображение на някаква енергия, която се бе появила до мен, докато си говорехме. Интересното е, че в този момент не сме правили записи на гласове, единствено се появиха тези визуални образи.
- Какви бяха първите въпроси, които им зададохте и какво те ви отговориха? Какъв език използват?
Алисън: Първият въпрос, който зададох, бе: „Как се казва вашият главен техник?” (под „техници” се разбира екипът, който от „другата страна” прави връзката - б. а.). ТЕ ми отговориха: “Добре дошли при техния техник, Гондалатай!”. Това записахме в самото начало на нашето сътрудничество с ТЯХ, без да използваме фонов файл. Отговорът беше на английски език, изглежда, че обикновено отговарят на същия език, който използва изследователят от Земята. Експериментирали сме с въпроси на други езици, например с италиански, но те винаги отговаряха на английски, което показва не само, че ТЕ разбират въпроса на италиански, но и че са способни да отговарят на майчиния език на питащия изследовател.

- Кои или какво бяха тези същности според тях? А според вас?
Според ТЯХ същностите са учени и техници, които работят в областта на комуникациите. Научихме, че те откриват деца и ги обучават за техници, изглежда че се учат и развиват с невероятно бързи темпове!  Един пример за това е дете от Русия, наричано Иван. Не знаем почти нищо за неговото време на Земята, освен че, когато е бил жив, тук, на Земята, той е трябвало да се крие в някакво мазе, тъй като наоколо е имало много лоши хора. Очевидно е имал наистина тежко детство и е бил в странна среда, тъй като още на Земята е възприел език, пълен с ругатни, и сега, вече като дух, често ги използва. Всъщност начинът му да се изразява може да бъде доста шокиращ, но той просто така си говори. През последната година Иван напредна като техник и обучава други деца, особено едно момче на име Исак, който също като него често ругае!
Вярваме, че същностите са тези, за които се представят, и общуването ни с тях само доказва този факт. Веднъж дори ги попитахме  защо езикът им е изпълнен с ругатни и те ни отвърнаха: „Това не е проблем!”.  
(Evp attached, please be aware it does contain Ivan swearing at Isaac)
- Влизали ли сте някога в директен контакт с починали хора, които са ви били близки? Или с известни фигури от човешката история?
Да, ние влязохме във връзка с майката на Доменик и със сина на един колега от нашата група. Също така установихме контакт и със същности, които смятаме, че са: Джон Логи Беърд, Никола Тесла, Сър Артър Конан Дойл, Томас Едисън, Константин Роудив, Бил О’Нийл и Джордж Мийк. [Джон Беърд (1888-1946) е шотландски изобретател инженер, създател на първата механична телевизионна система, Мийк e известен… (б.а.)] 
Попитах Техника дали бих могла да говоря с Константин Роудив и, ако той е там, дали ще може да потвърди присъствието си. Отговорите бяха: „Кошмарно! Константин...” Това отговори на въпроса ми, очевидно той искаше да каже, че е кошмар да се свърже с нас директно, тоест е ужасно трудно, и че потвърждава с името си Константин, което ще чуете и от записа, който сме ви изпратили.
- Имате ли нужда от медиум или човек със силни паранормални способности като водач/преводач, за да направите бърз и успешен запис на електронни гласове, или пък добрата техника и предварителната подготовка и обучение са достатъчни?
Не използваме нито медиуми, нито духове, чрез които да влизаме в контакт. Техниците ни казаха, че ние още в самото начало сме събрани заедно, тъй като имаме съвместими енергии, които работят добре с Портала и с ТЯХ, за да бъдат съобщенията по-ясни. Техниката ни е твърде семпла, аз специално използвам един диктофон Sony B300 recorder, файл с чужд език като шумов фон и програма за обработка на звукови файлове Wavepad, за да свалям записите. 
- Какви бяха най-удивителните и транформиращи съзнанието преживявания във вашите изследвания?
На първо място фактът, че бяхме допуснати да използваме портал, че техниците ни се довериха и започнахме да работим в сътрудничество с тях, а също и че животът продължава и след смъртта на физическото тяло. От нашите разговори разбираме, че те винаги са наясно какво правим на Земята. Пример за това е един случай, в който записвах у дома и една от котките ми седеше на прага, мяукаше и настояваше да вляза вътре. Тогава Иван очевидно чу котката и отговори с: „Чуйте! Тъжен плач!”, което съпровождаше гласа й. Можете да го чуете на записа. 
- Влизали ли сте в контакт с ТЯХ чрез телефон или телевизор? Обаждали ли са ви се ваши починали близки, приятели или пък непознати по телефона?
Знаем, че това е възможно, но лично не сме го преживявали.

-  Можем ли днес, през 2012 г., да кажем, че, въз основа на събраните данни и информация от записите на електронни гласове (EVP), инструменталната транскомуникация, близките до смъртта опитности (Near-Death-Experiences), опитностите, свързани с излизане от тялото (Out-of-Body-Experiences), регресивната хипноза и други техники за връщане към минали животи, разполагаме с неопровержими доказателства за живота след смъртта от научна гледна точка?
От онова, което научихме, бихме отговорили с „да” на този въпрос. Научихме много повече, отколкото бихме могли да обясним и опишем в това интервю. Би ни отнело твърде дълго време, за да ви разкажем всичко. 
Сега знаем, че съобщенията НЕ СА праволинейни радио/телевизионни трансмисии, прихващания от таксита, радиолюбителски връзки на свободните честоти и т.н. Това бе доказано от преките, непосредствени отговори на нашите въпроси, както и от факта, че много наши записи, пуснати наобратно, също съдържат съобщения на перфектен английски. За нещастие, въпреки добрата ни връзка с духовете отвъд и информацията  която ни дават, въпреки записаните над 13 000 ! файла досега, все още има скептици, които никога няма да приемат откритията ни. За наше щастие обаче, ние не правим това, за да убеждаваме когото и да било в безсмъртието на човешкото съзнание. Всичко, което бихме искали е хората да отворят умовете си...
- Говорили ли сте някога, вие или ТЕ, за 2012 г.? За съдбата на планетата Земя, за бъдещето на човешката раса и на всички живи същества тук? Отправяли ли са някакви предупреждения за изключителни или апокалиптични събития? Споменавали ли са Деветте Маянски Поддържащи богове Болон Йокте Ку', които, според маянското пророчество, записано върху каменна стела, известна като Паметник 6 от Тортугуеро, ще слязат на Земята на 21 декември 2012?
Питали сме ги за това маянско пророчество, но нашите „събеседници” не дадоха определен и ясен отговор, че именно тази дата ще постави края на света. Въпреки това, ние оставаме с впечатлението, че нещо ще се случи в близко бъдеще, но не сме сигурни какво ще е то. Трябва да признаем, че не сме чували никога за деветимата маянски богове, така че е напълно възможно да ни е споменавано за тях, но ние да не сме разбрали значението на имената. Със сигурност ще ГИ питаме по този въпрос възможно най-скоро.

- Говорили ли са някога за човечеството като експеримент? За извънземни, НЛО, за феномена „осакатявания на животни” (animal mutilation), за житни кръгове?
Нямаме определен отговор на въпроса дали хората са експеримент, но сме записали отговори, от които става ясно, че ние не сме много високо ценени от тях. Те често ни наричат „хора” и в няколко случая са ни обяснявали, че нямаме голямо значение. Много пъти са ни казвали, че те са отвратени от онова, което „хората” причиняват на Земята и помежду си. Задавали сме и някои въпроси за неидентифицираните летящи обекти и извънземните, тъй като това е друга област, от която аз (Алисън) и Доменик сме твърде заинтригувани. В някои от изпратените до вас файлове ще чуете нашите въпроси и ТЕХНИТЕ реакции. От многобройните им отговори е очевидно, че извънземните вече са идвали на тази планета и че най-вероятно продължават да го правят. 
- А какво казват за извънземното присъствие тук, на Земята?
Този въпрос изобщо не ги учудва, въпреки че те със сигурност не са ни споменали дали намеренията на извънземните са миролюбиви. Според нас извънземните посетители едва ли искат да ни навредят, просто се интересуват от случващото се в момента унищожение на планетата от човечеството. Кой знае, може би ще се намесят преди да е станало твърде късно и ще поправят щетите, които нанасяме ежедневно с присъствието си тук.  
- Като изследователи и експерти в областта на ЕVP, имате ли някакво усещане, че са налице твърде очевидни знаци за негативна промяна или трансформация?
Ако прослушате огромната ни колекция от записи, ще ви е твърде трудно да отречете, че нищо няма да се случи. Нашите събеседници ни дават само малки фрагменти информация. За съжаление, някои от тях са твърде неясни, а и има някои въпроси, на които те ни обясняват, че нямат право да отговарят. Онова, което казват със сигурност е, че не могат да променят съдбата. Понякога ни отговарят и съвсем точно и недвусмислено, наистина зависи от онова, което сме попитали. Ще ви дам един пример. Попитах ги за дете, което наскоро бе убито в Англия и те ми казаха с подробности какво се е случило, и когато говореха за убиеца, това бе един от много малкото случаи, в които споменаха ада. Отговорът им беше ужасно разтърсващ, защото ни описаха как убиецът е пребил детето до смърт - към момента, в който правехме записа, този факт не бе известен на разследването, защото не бяха излезли резултатите от аутопсията. Впоследствие казаното от ТЯХ се оказа истина.    
- Как успявате по време на контактите си да различавате кои енергии и същности са тъмни и подвеждат изследователя?
Когато аз (Алисън) и Доменик започнахме да работим заедно, преди да установим контакт с техниците, попадахме на някакви същности, които бяха напълно ненадеждни. Щом влизаха във връзка с нас, те се преструваха, че са приятелски настроени и добронамерени. Скоро обаче те показаха истинските си намерения и ние разбрахме, че са изговорили твърде много лъжи и твърде ужасни неща. Начинът ни да се справим с този тип нетативни енергии е просто да изтриваме техните отговори и да не им дадем възможност да говорят. За наш късмет, точно тогава се свързахме с първия от техниците (г-н Гондалатай), и не след дълго спечелихме доверието им. Те знаеха, че не сме „ловци на духове”,  а сериозни изследователи.  Не след дълго ни казаха, че ще ни допуснат да използваме портал. Той се контролира от техници и учени ОТВЪД, и освен това предпазва от навлизането на отрицателни енергии. Ние възприемаме портала именно буквално - като „вход”. Представете, че сте в стая с врата, която е леко отворена, а в следващата стая са се струпали много, много хора. Ние задаваме въпроса си през портала и ако някой е наблизо, той ще чуе въпроса и ще отговори сам. Междувременно е възможно да чуете разговорите на други в стаята, нещо като подслушване. Ето защо, когато записвам и задавам въпрос, се чува отговора на техника и после твърде често накъсани думи от други разговори. Тези думи за нас не означават нищо, защото не са адресирани към нас, най-често става въпрос за разговори между самите техници. Например можем да засечем част от разговор, в която се споменават честоти, числа, сила на звука и т.н., затова и смятаме, че именно техниците говорят помежду си. Освен това, изглежда, че понякога те могат да предават съобщения от нашите любими хора, например, аз попитах дали синът на Кати има съобщение за майка си, и техникът ми го предаде директно. Това е много обнадеждаващо и успокоително, но не е нещо, което правим често, тъй като още в самото начало те ни казаха, че искат да използваме портала за наука. Бихме искали да добавим, че не само ние имаме портал, но и наши колеги във Франция и Германия. Най-вероятно ТЕ работят сериозно, за да установят колкото се може повече такива портала, чрез които да общуваме по-качествено. Техниците, с които ние сме в контакт, се интересуват твърде много от комуникации и връзки.
- Как Те описват Бог?
Всеки път, когато ТЕ споменават Бог, ни напомнят, че той е източникът на най-голямата любов, но е твърде силно разочарован от хората, особено от техните войни, от човешката алчност и от чудовищното им отношение към животните на тази планета. Има много нива на духовност, на които се учиш. Най-ниските нива са за човешките души, които не искат да се учат и да се развиват, както и за онези, които са по-тъмни в същността си. Интересното е, че техниците изглежда знаят кога на Земята ще стане трагедия, защото са ни казвали ден по-рано, че ангелите подготвят място за много човешки души. Например, в един такъв случай имаше кални свлачища в Южна Америка, те ни казаха, че много хора ще преминат отвъд и на следващата сутрин чухме по новините, че са загинали над 300 души.
Освен това ниво, има и ниво, на което, както те казват, са „Хората на науката”. Там именно нашите учени и специалисти в областта на техниката избират да останат, за да продължат с работата, която са започнали на Земята. Там, също така, има и деца, които сами се обучават, за да станат техници. Познато ни е и друго ниво, което изглежда по-духовно. Например там е един светец от Индия, който често говори с нас. На това ниво са хора от всички вероизповедания, християни, мюсюлмани, евреи, всички са се събрали там... Веднъж ни казаха, че съществува само един Бог и няма никакво значение как ние, хората, го наричаме! Те, също така, ни споменаха, че се молят. Наскоро ги попитах дали могат да помогнат на сестра ми, която е болна от рак, и те отговориха, че ще се молят за нея, което изглежда беше от голямо значение, тъй като сега тя е в ремисия. 
- Могат ли да пътуват между измеренията? Виждат ли ни в реално време докато говорят с нас?
Питали сме ги дали могат да пътуват между измеренията, но отговорът им не беше никак ясен. Ние обаче със сигурност знаем, че те ни виждат съвсем ясно и в реално време, докато общуваме помежду си. Например, веднъж Иван реагира на мяукането на котката ми, друг път спрях да записвам за няколко минути и следващото, което чух, беше: „Тя отиде до тоалетната”, което в действително й бях направила! Правили сме експерименти, в които ги питаме какъв е цветът на блузата ми и те отговарят съвършено точно. Сега, хората от нашата група живеем доста откъснато един от друг, аз съм в Нотингамшиър, Англия; Доменик е в Глазгоу, Шотландия; Кати е в Мичиган, САЩ; а Ерик и Питър са в Лондон. Въпреки разстоянията ние се чуваме всеки ден по скайп. И така веднъж Доменик бе сложил книга под бюрото, на коленете си, и аз ги помолих да ми кажат заглавието й, тъй като не я виждах, а те правилно ми отговориха: „Пробив” (“Breakthrough” - книгата на Роудив за електронните гласове, публикувана през 1971 г. - б.а.), което беше удивително, тъй като живеем на разстояние от около 350 мили един от друг!
Помолих нашите британски приятели да зададат няколко въпроса (от мое име) до своите събеседници ОТВЪД, и ето какво получихме в отговор (звуковите файлове са свалени в текст):
1. Има ли представители на различни извънземни раси сред нас, инфилтрирани целенасочено в определени кръгове, особено сред управляващите елити и тайните общества? Играят ли те някаква стратегическа роля в настоящия събитиен сценарий, върху една от страниците на който е изписано „2012 г.”?
Отговор (мъжки глас, говорещ на английски с руски акцент): Страхувам се да покажа това, защото опасността е близо до ангела, апокалипсисът наближава бързо.  

2. Как бихме могли да ги разпознаем?
Отговор (друг мъжки глас, отново на английски): Те отново ще бродят по Земята, вие сте под заплаха.
3. Не сме ли самите ние извънземни, носители на извънземна ДНК, потомци на извънземни раси, или поне тези от нас, които имат дълбока и различна (духовна) сетивност?
Отговор: Пазете самотната Земя (ясен мъжки глас).
Отговор (веднага след първото изречение): Здравей, аз съм светлинка, кой е там? (ясен, звънлив детски глас).
4. Можем ли да говорим за различни духовни раси сред хората и сред другите създания (животни, птици, растения, извънземни форми на живот), въз основа на техните прераждания и тяхната духовна еволюция? Ако можем, дали представителите на една духовна раса отиват в един и същ свят/измерение след физическата си смърт, след като си обитавали някъде временно, както е на Земята?
Отговор (два различни мъжки гласа):
Първи глас: За да се събудиш в Небесата, трябва да си мъртъв...
Втори глас (английски, с мек акцент): Тук, с болката, вие, които се нуждаете от дух...
5. Какво се случва с хората и животните, птиците, горите, растенията и другите създания, които загиват в ужасна агония от човешка ръка - избивани, горени, унижавани, убивани в кланици, оставяни да умрат сами, жадни и гладни, от най-ужасната смърт? Има ли някаква върховна справедливост за невинните, кой е съдията и как раздава правосъдие?
Отговор (ясен мъжки глас с руски акцент отново): Един светец ги защитава и те са добре с него. 
Въпроси на британския екип до Техниците:
Алисън: Техници, съществуват достатъчно конспиративни теории, че съвсем скоро извънземните ще се разкрият пред нас. Вярно ли е това?
Отговор (ясен мъжки глас, говорещ на английски и произнасящ ясно България): Можете да се доближите до България, за да разберете това.
Алисън: Техници, бихме искали да ви благодарим за това, че общувате с нас, ние оценяваме високо вашата тежка работа.
Отговор (мъжки глас, говорещ на английски, забързано и със сляти думи): Радваме се, че оценявате нашата работа! 
Алисън: Техници, къде е Армстронг сега?
Отговор (ведър, звънлив женски глас): Армстронг премина, той беше на онази ракета, той е един от хората души.
Записът е направен от Алисън на 26 август 2012 г., ден след като първият човек, стъпил на Луната, астронавтът Нийл Армстронг, премина ОТВЪД. Армстронг е известен в уфологията, заради историческите си думи от лунната повърхност:
Аполо 11: Тези кукли са огромни, сър... гигантски... О, Боже мой, няма да повярвате! Казвам ви, там има друг космически кораб... изравнил се е с далечната страна на ръба на кратера... ТЕ са на Луната и ни НАБЛЮДАВАТ!”).
 

 

Абонамент

ПОДНОВИХТЕ ЛИ АБОНАМЕНТА СИ ЗА 2022 г.?

ВНИМАНИЕ: ОТ 1 ЯНУАРИ 2022 г. ВЕСТНИКЪТ ЩЕ ИЗЛИЗА
САМО В ЕЛЕКТРОНЕН ВАРИАНТ!
PDF ФОРМАТ, В 24 СТРАНИЦИ.

Можете да се абонирате за него на адрес:

Валентин Р. Михов

Ж.К. "ЯВОРОВ",
бл. 24, вх. А, ап. 10

1124 - СОФИЯ

ИЗПРАЩАЙТЕ ПОЩЕНСКИ ЗАПИСИ НА ПОСОЧЕНИЯ АДРЕС
ЗА СЛЕДНИТЕ СУМИ:
  • за 12 месеца - 60 лв.
  • за  9 месеца  - 45 лв.
  • за  6 месеца  - 30 лв.
  • за  3 месеца  - 15 лв.

Единственото допълнително условие е да се изпрати конкретният E-MAIL адрес на абоната до varamih@abv.bg

Семинари

 

Ж И В О Т
И
О Ц Е Л Я В А Н Е
П Р И
П А Н Д Е М И Я

Програми за контрол на подсъзнанието
Синхронизация с реалността


......................................................

ВНИМАНИЕ: АДРЕСЪТ НА РЕДАКЦИЯТА Е :

София 1505; кв. Редута;
ул. “Попова шапка" 33, офис 2
(спирка ул. "Георги Минчев"на автобус 72. До кръстовището ул. "Ил. Драгостинов" и "Попова шапка")

GSM 0888 222 853

 

Книги

ВНИМАНИЕ: НОВ РЕДАКЦИОНЕН АДРЕС!

Новите ни издания можете да намерите в редакцията на "Свръхестественото", намираща се в гр. София, кв. Редута, ул. “Попова шапка" № 33 , офис 2
Списък с книгите можете да намерите тук

тел. 0888 222 853.

тел. 0899 967 990.

За да ги получите по пощата, изпращайте сумите с пощенски запис, върху който отбелязвайте заглавията.

За всяко заглавие прибавете 1.20 лв. за препоръчана пратка.

Изпращайте пощенските записи само на адрес:

град София - 1124

ж. к. "Яворов", бл. 24, вх. А,

за Валентин Рангелов Михов

 

Последно добавени теми.


prev-na-ang-var-12korica.jpg
Това е историята на една човешка същност, приела предизвикателството да говори Още...
alison
За контакт с отвъдното: 1 диктофон, 1 звукова програма и много обич СТОЙТЕ БУДНИ, Още...
ce-cliche-de-la-planete-rouge-montre-les.jpg
ДАЛЕЧНО ВИЖДАНЕ     МАРС, СТАРАТА РОДИНА - (ІV част)При операция “далечно Още...
143733-salty-water-on-mars.jpg
ДАЛЕЧНО ВИЖДАНЕ                 МАРС, СТАРАТА РОДИНА - (ІІІ част) Контактите са Още...
xinsrc_b44c67c79a6f48209aa98774dba20cfc_water.jpg
МАРС, СТАРАТА РОДИНА - (ІІ част)ХРОНИКА НА КОНТАКТАПовечето хора очакват един Още...
mars-water.jpg
ВИДЯХМЕ ТОВА ОЩЕ ПРЕДИ 12 ГОДИНИ Петя Димитрова - ИРИНА Поводът да припомним Още...

Tyxo
Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: free joomla 1.5 themes  Valid XHTML and CSS.