СВЕТОВНИЯТ ПРОРОК

МИТАР ТАРАБИЧ - СВЕТОВНИЯТ ПРОРОК


 

Към великите, но несправедливо забравени /заради мястото на раждането си и социалното си положение/ пророци в световен мащаб принадлежи Митар Тарабич /1829-1899 г./ По-голямата част от пророчествата на Нострадамус са доста замъглени и разгадаването им изисква сериозен интелектуален капацитет. Предсказанията на Митар Тарабич и не по-малко известният в цяла Сърбия ясновидец Милош, негов чичо, са ясни, точни и разбираеми. Без някога да напуснат селцето Кремна те предсказват с удивителна точност събития от местен и световен мащаб, и съдбите на много хора. Императорският двор се е правел, че не ги забелязва, тъй като те предсказали убийствата на двама князе /Михаил и Александър Обретенович/, както и гибелта на цялата династия. Предсказват с точност до минути и собствената си смърт.
В Югославия за тях са написани много книги. И двамата Тарабич са неграмотни. Въпреки че във времето им няма машини, самолети и електричество, те ги описват в своите видения. Описват пътуванията до Луната и други планети, радиото, телевизията, компютрите и изобретения, които все още са ни непознати.
20 години преди смъртта си Митар научава от своите видения, че : "След Първата война Австрия ще изчезне, а Сърбия ще стане голяма държава. Ще се обединим със северните си братя /хървати и словени/. Този, който седи на императорския трон ще бъде убит / крал Александър Карагеоргиевич е убит в Марсилия през 1934 г./ Царството ще се управлява от родственик на убития /регентът Павле/, но той ще падне и ще бъде спасен от английския император и императрица. След това на престола ще дойде синът на убития крал /непълнолетният Петар Карагеоргиевич/, но ще управлява само няколко дни… Държавата ни ще бъде окупирана от чужда сила. Цяла Европа ще се покори на пречупения кръст /свастиката/. После в тази война ще влезе Русия и на руският престол ще седне червен цар. Ще дойдат хора с червена звезда на челото /партизаните, както е известно носят на шапките си петолъчки/. Ще дойде синеок човек на бял кон и на челото му също ще гори червена звезда. Той ще дойде, за да примири братята ни, ще събере голяма армия и ще освободи страната ни /маршал Тито/. На Русия и на друга голяма държава от другата страна на океана ще се отдаде да свалят и изгорят пречупения кръст."
Митар Тарабич "вижда" даже разрива в отношенията между Югославия и СССР през 1948 г. "Човекът със сините очи и червената звезда на челото няма да бъде обичан от нашите православни братя, руснаците. Той няма да пожелае да им благодари, въпреки че те го възкачват на престола." Предсказана е и смъртта на Тито: "Кратко преди смъртта, ще му отрежат крак, а след него властта ще поеме някаква комисия /Обединеният президентски съвет", но никога повече няма да бъде така, както е било."
Тарабич описва с невероятна точност и бъдещето, и е невъзможно да сбъркаме кое от събитията вече е преживяно и кое е следващото. По-неразбираеми за нас са събитията, които още не сме преживели и ще се случат в недалечното бъдеще. Но това е напълно естествено. За нас, които живеем днес е очевидно, че "хората със звезда на челото" са партизаните. Но преди Втората световна война дори и най-образованите в Югославия са приемали, че той говори или за родилни петна или за извънземни.
Третата Световна война
И Милош и Митар Тарабич навлизат във времената и събитията, които приближават към нас. Те описват и Третата Световна война. Тя ще започне в годината, когато над река Дрина в мястото Байина Баста се построят два паралелни моста, а православният четвъртък от Страстната седмица съвпадне с деня на Свети Георги /6 май/. Описват въздушни сражения, ново оръжие, което няма да убива, а ще отнема съзнанието, малките жълти хора, които ще залеят Европа, неизвестни епидемии, "малък народ, който ще премине нашите граници и няма да може да бъде спрян от никого, защото те ще са по-многобройни от тревата".
Една религия, един език
В пророчествата им има и достатъчно разбираеми за нас събития. На първо място Лигата на Обединените народи, преименувана по-късно в Организация на обединените нации. Тарабичи я описват като предтеча на световната държава. Ще настъпят времена, когато няма да има бедни и богати, ще има една религия и един език. Ще бъде направено откритие, което ще ни позволи да използваме енергията, "която е навсякъде във въздуха, във всички неща и в самите нас и трябва само да протегнем ръка, за да вземем от нея".
Понеже и двамата са напълно необразовани, пророчествата им записвал местният свещеник Зария от Кремна. Очевидно и той не е разбирал онова, което те са имали предвид, разказвайки му за "два човешки образа" или за физическото и духовното тяло. Не е разбирал и обясненията на Митар за реинкарнацията или за това, че "когато кацнат на Луната и други планети, хората няма да намерят там живот, който очакват, въпреки че всичко, което ще намерят там е живот."
Изключителната известност на Митар Тарабич днес е свързана и с предсказанието му за идването в нашия свят на един от най-великите духовни мислители на времето ни, създател на космологичното учение за еволюцията и мирозданието, датският философ Мартинус. "Малкият човек ще се появи сред малък народ на Север и ще дойде, за да учи хората на любов и нравственост. Ще има много последователи и противници, ще го съпътстват както успехи, така и провали. Хората около него не разбират какво е истинската човешка любов. Но неговите мъдри книги и думи, ще бъдат запазени. Един ден хората ще проумеят колко невежи и глупави са били техните представи за света преди Мартинус."
 

Абонамент

ПОДНОВИХТЕ ЛИ АБОНАМЕНТА СИ ЗА 2022 г.?

ВНИМАНИЕ: ОТ 1 ЯНУАРИ 2022 г. ВЕСТНИКЪТ ЩЕ ИЗЛИЗА
САМО В ЕЛЕКТРОНЕН ВАРИАНТ!
PDF ФОРМАТ, В 24 СТРАНИЦИ.

Можете да се абонирате за него на адрес:

Валентин Р. Михов

Ж.К. "ЯВОРОВ",
бл. 24, вх. А, ап. 10

1124 - СОФИЯ

ИЗПРАЩАЙТЕ ПОЩЕНСКИ ЗАПИСИ НА ПОСОЧЕНИЯ АДРЕС
ЗА СЛЕДНИТЕ СУМИ:
  • за 12 месеца - 60 лв.
  • за  9 месеца  - 45 лв.
  • за  6 месеца  - 30 лв.
  • за  3 месеца  - 15 лв.

Единственото допълнително условие е да се изпрати конкретният E-MAIL адрес на абоната до varamih@abv.bg

Семинари

 

Ж И В О Т
И
О Ц Е Л Я В А Н Е
П Р И
П А Н Д Е М И Я

Програми за контрол на подсъзнанието
Синхронизация с реалността


......................................................

ВНИМАНИЕ: АДРЕСЪТ НА РЕДАКЦИЯТА Е :

София 1505; кв. Редута;
ул. “Попова шапка" 33, офис 2
(спирка ул. "Георги Минчев"на автобус 72. До кръстовището ул. "Ил. Драгостинов" и "Попова шапка")

GSM 0888 222 853

 

Книги

ВНИМАНИЕ: НОВ РЕДАКЦИОНЕН АДРЕС!

Новите ни издания можете да намерите в редакцията на "Свръхестественото", намираща се в гр. София, кв. Редута, ул. “Попова шапка" № 33 , офис 2
Списък с книгите можете да намерите тук

тел. 0888 222 853.

тел. 0899 967 990.

За да ги получите по пощата, изпращайте сумите с пощенски запис, върху който отбелязвайте заглавията.

За всяко заглавие прибавете 1.20 лв. за препоръчана пратка.

Изпращайте пощенските записи само на адрес:

град София - 1124

ж. к. "Яворов", бл. 24, вх. А,

за Валентин Рангелов Михов

 

Последно добавени теми.


prev-na-ang-var-12korica.jpg
Това е историята на една човешка същност, приела предизвикателството да говори Още...
alison
За контакт с отвъдното: 1 диктофон, 1 звукова програма и много обич СТОЙТЕ БУДНИ, Още...
ce-cliche-de-la-planete-rouge-montre-les.jpg
ДАЛЕЧНО ВИЖДАНЕ     МАРС, СТАРАТА РОДИНА - (ІV част)При операция “далечно Още...
143733-salty-water-on-mars.jpg
ДАЛЕЧНО ВИЖДАНЕ                 МАРС, СТАРАТА РОДИНА - (ІІІ част) Контактите са Още...
xinsrc_b44c67c79a6f48209aa98774dba20cfc_water.jpg
МАРС, СТАРАТА РОДИНА - (ІІ част)ХРОНИКА НА КОНТАКТАПовечето хора очакват един Още...
mars-water.jpg
ВИДЯХМЕ ТОВА ОЩЕ ПРЕДИ 12 ГОДИНИ Петя Димитрова - ИРИНА Поводът да припомним Още...

Tyxo
Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: free joomla 1.5 themes  Valid XHTML and CSS.