ПРЕДСКАЗУЕМИЯТ СВЯТ

ПРЕДСКАЗУЕМИЯТ СВЯТ

Прогнозите от Рубриката са направени от

ИРИНА - Петя Димитрова
КОЙТО НЕ ВЯРВА, ЧЕ СВЕТЪТ Е ПРЕДСКАЗУЕМ, МОЖЕ ДА ПРЕОРИЕНТИРА СХВАЩАНИЯТА СИ, АКО СИ НАПРАВИ ТРУДА ДА ПРОЧЕТЕ СТРАНИЦИТЕ С ПРОГНОЗИТЕ, КОИТО ПУБЛИКУВАМЕ ВЪВ ВСЕКИ БРОЙ.

ЗА ПО-ГОЛЯМО УЛЕСНЕНИЕ, ВИ ПРЕДСТАВЯМЕ НЯКОИ ТЕКСТОВЕ ОТ ПРОГНОЗИТЕ, ЧИЕТО СБЪДВАНЕ Е ПОТВЪРДЕНО ОТ МЕДИИТЕ И ТЕЛЕВИЗИИТЕ.БРОЙ 10 / 2002 г. " Агресивен вирусен щам, пряко повлиян от лъченията, навлизащи през изтънелия озонов слой, ще се разпространява масово, Въпреки опитите да бъде причислен към познатите вирусни щамове, той няма да се влияе от имунизации"
Световната здравна организация предупреди, че се очаква мутирал вирусен щам да предизвика епидемия от грип, който подобно на Испанския след Първата Световна война, ще отнесе милиони животи. Този вирус не се влияе от познатите досега имунизации. Предупреждението е потвърдено от британски имунолози, които препоръчват единствено усилване на имунната система с всички познати средства. В нашата прогноза препоръчваме само екстракт от алое и отвара от жълт кантарион.

"Събуждане на вулкани по веригата Тян Шан, Хималаите, Перу , Тихоокеанаските острови."

За периода се събудиха след 20 годишно затишие и напълно неочаквано за сеизмолозите два вулкана в указаните региони.
БРОЙ 11 / 2002 г. " Размествания на пластове, свлачища и пропадиния на огромни масиви. На места земната кора ще трепери в продължителни и видими разлюлявания."

На няколко места се случиха такива процеси, включително и видими разлюляваниа в Италия, свлачища в Швейцария.

" Много засилена, надвишаваща всички очаквания слънчева активност, влияеща негативно на озоновия слой и кислородните молекули."

В материал със заглавие - Удрят ни страшни магнитни бури " 24 часа" от 18 ноември пише за изявление на специалистите от Централната военнотехническа лаборатория в Москва. Невиждани от десетилетия магнитни бури се стоварват върху Земята в указания период. Причината е огромно, 13 пъти по-голямо от Земята петно върху Слънцето. То се е образувало след гигантски взрив. Магнитният полюс на Земята се е преместил с 200 км. Някакъв обект въздейства върху Земята и променя магнитното и поле, съобщават специалисти. Съветваме ви отново да прочетете публикацията на СВРЪХЕСТЕСТВЕНОТО в брой 3 от 2002, където подробно и единствено сред медиите описваме движението на планетата НАБИРУ към Земята и чудовищните последствия от нейното приближаване.

" Вълната на тероризма ще удари САЩ, Норвегия, Амстердам, източната част на Белин, Индонезия."

Не коментираме тежките инциденти в Норвегия и Индонезия, многократно описвани в пресата. В брой от 7. 2. 2002 г. в. "24 часа" цитира "Ди Велт", който предупреждава за удар на Ал Кайда в близко бъдеще, вероятно в туристически център в Германия.

" Лош период за петролните танкери, подводници и самолети."

Разрази се най-голямата екокатастрофа след потъването на петролен танкер, която унищожи крайбрежните ивици и плажове на Испания. Избухна пожар в руска подвоница, катастрофираха много самолети.

" Масово недоволство в страната, политически скандали, стачки, демонстрации. Ще се говори за предсрочни избори."

За първи път от управлението на НДСВ двете опозиционни партии публично започнаха да искат предсрочни избори и първите стъпки към тях бяха внесените вотове на недоверие към правителството.

 

ПЛАНЕТАРНА ПРОГНОЗА - 2009 година 

(Брой 12, 2009 година)

Ще навлезем в период, който еднозначно се обозначава с понятията “нестабилност”, “напрежение”, “черни чудеса”. 2009-а изпъква помежду останалите години в нашия календар с последствията от поведението на значими лидери. Присъствието им на световната сцена ще изглежда като движенията на “танцуващия с вълци”, който на моменти вярва в неуязвимостта си. Тогава той опитва разни танцови стъпки, без да владее нито една от тях  и никога не довършва започнатото. Не му стигат самообладание, последователност, а и освен това е премного зависим от онези, които така или иначе дирижират света. 

Започва година на взаимно недоверие, конфронтации, измами от всякакъв мащаб, интриги, удари под кръста. В известен смисъл и от астрологична гледна точка, най-силно ще са уязвими онези, които  се движат според собствените си разбирания и излизат от всеобщата хаотичност. Тяхното усърдие да подредят нещата - и в личен, и в световен план, ще бъде съпровождано с много неприятности - от укори и осъждане, до нееднократно нахлуване в чужди територии, демонстрация на оръжия, заплахи, нестабилност. В този смисъл е употребено по-горе понятието “черни чудеса”, защото тъмната сила на хаоса и деструктивността през тази година ще е доминантна и уви, трудно победима.  

Някои - лидери или средностатистически граждани, няма да устоят на разболяващите неприятности и невървене, и ще вземат решение да се впишат в общия ритъм на тъмната вълна. Ще им се струва, че така е по-лесно да се оцелее, въпреки че това е погубна позиция и накрая тя се увенчава с тъжна жътва. Така че, очаквайте, през започващия период армиите на мрака да привлекат под знамената милиони. Затова пък върху всеобщия фон ще изпъкват и ще се превръщат в добри мишени онези, които разбират това и се съпротивляват. Каква да е ролята на всеки в започващото, е въпрос на личен избор и храброст. 

Прочутата вече световна финансова криза, предсказана от нас на страниците на вестника поне две години преди да се развихри, ще е пряко отражение на всеобщия планетарен хаос, огледално отражение на състоянието на духовете и главното - венец на сътвореното от цивилизацията ни. Колебливи възходи и повече спадове - такава е диаграмата на световните пазари и борси, особено през пролетта.  Няма да описваме тук последствията за населението, това ще го научи всеки.  

Много обстоятелства ще попречат на новият президент на Америка  да изпълни доста от обещанията си. Двете суперсили ще влязат в устойчива конфронтация по много въпроси, повечето от които почти неразрешими. Ще видим една унила и недоволна Америка срещу една опитваща се да събере силите си Русия. Странната позиция на Китай помежду двете няма да е в полза на света, още повече, че там също започват деструктивни процеси. 

Климатичните промени ще засегнат, разбира се, всички. Още през пролетта топенето на ледовете в Антарктида ще е повсеместно с произтичащите за това аномалии на другите контитенти. Предстоят астероидни падания на неособено големи по размери небесни камъни, но доста повече от обичайното за планетата в последните 50 години. 

След края на февруари, началото на март една странна епидемия ще се разпространява по целия свят. Изглежда, че причината е някакъв хибриден, невиждан досега в цялостната му форма вирус. Той ще поразява съединителната тъкан, изяждайки белтъчните структури на телата. Ще се възпроизвежда особено бързо при слънчева и изобщо при силна светлина, и електромагнитните вибрации ще удължават живота му, което е поразително и май несрещано досега при живите същества, ако вирусът изобщо е биологично създание. Изкуствен електромагнетизъм създават джиесем телефоните, микровълновите печки, антените и т.н. - огромната част от заобикалящата ни апаратура. 

Ще има новини за Луната и околните планети; съвсем не е изключено около май - юни да се документират и излъчат контакти с извънземен разум. Ще последва лавина от разобличения и много от досегашните тайни ще излязат наяве. 

Почти излишно е да се споменава, че страната ни няма как да не  претърпи последствията от стореното досега - и в икономиката, и в производството, и в безобразното строителство, което ни открадна морето и планините - все последствия, предизвикани от необуздана алчност и незачитане на другите. 

Зачитането на околните и на всяко живо същество ще е един от големите уроци, които ще трябва неизбежно да научим. Но тъй като срещаме затруднения по този въпрос, напомняме, че уроците понякога се научават и силово чрез стоварващи се тъжни събития, които ние нямаме силата да отклоним.  

В годините до 2012 повечето от досегашните символи на времето ни и техните идоли ще отидат там, където им е мястото. Събитията ще ни наложат възвръщането към стойностите, които отдавна са забравени в някое чекмедже на паметта ни. Въпреки амнезията, те са си там и всеки знае кои са те. Изглежда, че през тези предстоящи години повечето от нас ще започнат да проумяват смисъла на истината: ”Получаваш само каквото си дал и не повече от това”.

 

Абонамент

ПОДНОВИХТЕ ЛИ АБОНАМЕНТА СИ ЗА 2022 г.?

ВНИМАНИЕ: ОТ 1 ЯНУАРИ 2022 г. ВЕСТНИКЪТ ЩЕ ИЗЛИЗА
САМО В ЕЛЕКТРОНЕН ВАРИАНТ!
PDF ФОРМАТ, В 24 СТРАНИЦИ.

Можете да се абонирате за него на адрес:

Валентин Р. Михов

Ж.К. "ЯВОРОВ",
бл. 24, вх. А, ап. 10

1124 - СОФИЯ

ИЗПРАЩАЙТЕ ПОЩЕНСКИ ЗАПИСИ НА ПОСОЧЕНИЯ АДРЕС
ЗА СЛЕДНИТЕ СУМИ:
  • за 12 месеца - 60 лв.
  • за  9 месеца  - 45 лв.
  • за  6 месеца  - 30 лв.
  • за  3 месеца  - 15 лв.

Единственото допълнително условие е да се изпрати конкретният E-MAIL адрес на абоната до varamih@abv.bg

Семинари

 

Ж И В О Т
И
О Ц Е Л Я В А Н Е
П Р И
П А Н Д Е М И Я

Програми за контрол на подсъзнанието
Синхронизация с реалността


......................................................

ВНИМАНИЕ: АДРЕСЪТ НА РЕДАКЦИЯТА Е :

София 1505; кв. Редута;
ул. “Попова шапка" 33, офис 2
(спирка ул. "Георги Минчев"на автобус 72. До кръстовището ул. "Ил. Драгостинов" и "Попова шапка")

GSM 0888 222 853

 

Книги

ВНИМАНИЕ: НОВ РЕДАКЦИОНЕН АДРЕС!

Новите ни издания можете да намерите в редакцията на "Свръхестественото", намираща се в гр. София, кв. Редута, ул. “Попова шапка" № 33 , офис 2
Списък с книгите можете да намерите тук

тел. 0888 222 853.

тел. 0899 967 990.

За да ги получите по пощата, изпращайте сумите с пощенски запис, върху който отбелязвайте заглавията.

За всяко заглавие прибавете 1.20 лв. за препоръчана пратка.

Изпращайте пощенските записи само на адрес:

град София - 1124

ж. к. "Яворов", бл. 24, вх. А,

за Валентин Рангелов Михов

 

Последно добавени теми.


prev-na-ang-var-12korica.jpg
Това е историята на една човешка същност, приела предизвикателството да говори Още...
alison
За контакт с отвъдното: 1 диктофон, 1 звукова програма и много обич СТОЙТЕ БУДНИ, Още...
ce-cliche-de-la-planete-rouge-montre-les.jpg
ДАЛЕЧНО ВИЖДАНЕ     МАРС, СТАРАТА РОДИНА - (ІV част)При операция “далечно Още...
143733-salty-water-on-mars.jpg
ДАЛЕЧНО ВИЖДАНЕ                 МАРС, СТАРАТА РОДИНА - (ІІІ част) Контактите са Още...
xinsrc_b44c67c79a6f48209aa98774dba20cfc_water.jpg
МАРС, СТАРАТА РОДИНА - (ІІ част)ХРОНИКА НА КОНТАКТАПовечето хора очакват един Още...
mars-water.jpg
ВИДЯХМЕ ТОВА ОЩЕ ПРЕДИ 12 ГОДИНИ Петя Димитрова - ИРИНА Поводът да припомним Още...

Tyxo
Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: free joomla 1.5 themes  Valid XHTML and CSS.