Прогнози за 2009 година, Петя Димитрова, ИРИНА

Прогноза за януари 2009 година, Петя Димитрова, ИРИНА

Тези, които се питат кой докара света до сегашното му положение и успешно го направляваше към улица без изход, ще получат първите отговори. От гигантския задкулисен театър започва да пробива информация кой, защо и как дърпа конците на планетата. Няма изненади по въпроса за сценария, той е до болка познат, защото е достатъчно древен. Изглежда, че никога, въпреки мъките, безнадеждността, сълзите, бедността и униженията не се научихме да зачеркнем авторите му и него веднъж и завинаги. Ако питате каква е причината за т.н. икономическа криза, отговорът е елементарен до болка. Не съм привърженик на конспирациите, а и тяхното време отминава, защото всеки момент от играта беше повтарян векове наред, при това без особена изобретателност. Те си мислеха, че останалите изобщо не схващат колко горчива каша им поднасят, а останалите се задоволяваха кой знае защо с трохите. Всъщност точно в тази посока трябва да търсим отговори. Намерим ли ги, шепата задкулисни играчи ще бъдат заметени от голямата метла в ъгъла, където им е мястото.

Парите и властта са достатъчно основание за някои, за да създават конспирации и провали, когато смятат, че са им необходими и положението сега е съвсем същото. Депресията ще се повтори в планетарен мащаб и на нормалните хора няма да им е никак добре, но и това вече сме го преживели. Не гадайте какво ще спечелят от кризата онези, които дърпат конците, защото отговорът, както казахме е прозрачен и скучен. Но пък има надежда във факта, че планетарното население май започва да се досеща, а оттук пътят до истината не е чак толкова далечен.

Поредният социален строй се разруши, понеже въдвори законите на всеядността, алчността и пренебрежението към всичко на планетата, което възприема битието не само като пари, а и като нещо отвъд тях. И какво да се прави сега, когато няма нито социализъм, нито комунизъм, нито капитализъм? Работете над умовете и съзнанието си, отворете книгите с великите езотерични закони и ще намерите смисъл и покой. Следвайте тяхната, а не измислените истини, преобразете се и планетата също ще се преобрази. Най-сетне ще доживеем да влезем в нов свят и смисълът на думите: "Видях нова земя и ново небе" ще ни стане понятен. Не губете време, бързайте, не пилейте нито минута, защото вие сте създателите на новия свят и всичко от старото ще трябва да изчезне безвъзвратно. Повярвайте, ето я целта на появата ни за поредния живот в това мътното време. Смелостта да променяте - себе си и света, ще ви върне смисъла на съществуването и ще отговори на въпроса кои сме и защо сме тук? Смисълът е единственият капитал, който си заслужава да имаме.


Прогноза за февруари 2009 година

Случващото се още от началото на годината - стачки, блокади, масови недоволства, техногенни и климатични катастрофи доказва, че тежките вибрации на Марсовата година са в ход. Като се стараем да стоим настрана от всякаква емоционалност, все пак ще повторим, че и февруари няма да е много по-различен. В контекста на засилващото се напрежение в планетарен мащаб, следва да очакваме и реакцията на Земята и Всемирното информационно поле. Тази взаимовръзка може да се изрази с прости думи: "каквото повикало, такова се обадило". Още по-просто казано - колкото повече страхове и негативизъм, толкова повече проблеми от всякакъв характер. Най-бегъл поглед в човешката история ще ни докаже, че дърпайки дявола за опашката накрая си го докарваме посред нас. Естествено, да се запази хладнокръвие в подобна обстановка е цял подвиг, но пък нали точно при подобни условия може да разберем колко струваме и имат ли смисъл усилията да проповядваме и спазваме кармичните закони.

Някои вече се готвят за приближаващата 2012 г., когато е краят на историята ни според календара на маите. В глобалната мрежа върлува същинска истерия с най-черни прогнози. Самоналагащият се извод: "Вземи веднага, сега и тук! Не се лишавай от нищо, прави каквото си наумиш, граби, убивай, дрогирай се, пали, изпитай всичко, най-вече непозволеното, защото времето свършва!", ще донесе милиарди на цинични производители, проповедници и политически жигола, макар да се питам защо ще са им тези милиарди накрая. Всеки се подлъгва да поживее в лукс и удобство поне последните години, а след него и потоп. Вярно е, идва потоп! Но той ще е заради разпасалите се производители на всякакви стоки, бълващи какво ли не в и без това предостатъчно отровените въздух и вода. И, все пак, в този хаос, който си самопричиняваме, има някаква система, някакъв опит за поне малко отлагане на планетарното отровителство, докарало ни парниковия ефект, разтапянето на ледниците, изчезването на милиони птици и същества, генномодифицираните храни, микровълновълните апаратури...

Колкото и странно да ви се струва, този регулатор е икономическата криза, отлагаща поне за кратко голямата климатична катастрофа, а какво друго е 2012 г., ако не това. Понеже, както разбирам, паниката за онова, което ще се случи на 23 декември 2012 г. е голяма още днес (каква ли ще е, когато приближи!), си позволявам да приканя тези от вас, които ще се опитат да разберат, към аскетизъм в потреблението, милосърдие към всичко и всички, търпение и смирение. Може тези думи да звучат наивно, понеже те отдавна не са в човешките речници, но ако не си ги припомним, събитията ще ни ги припомнят и ще ни приучат, макар и сричайки, да ги повтаряме, докато ги осъзнаем. Препоръките са да откриете хора като вас, да се събирате, да си говорите с тях, взаимно да си давате кураж и да се подкрепяте, понеже невписвайки се в пищната лудница преди края, навярно ще ви сочат в пръст и ще ви се присмиват. Но какво от това, вие ще знаете, че сега е времето, когато според делата им се подбират онези, които ще оцелеят по един или по друг начин Битката за един нов свят е тяхна, понеже този, както вече се разбра, стана безсмислен и напълно негоден.


Прогноза за март 2009 година

Навлизаме в много интересен период, претъпкан с крещящи противоречия.От една страна ще изглежда, че по света се взимат някакви мерки за неговото спасение, а от друга, те ще се срутват ускорено от само себе си - подобно срутването на големите ледове в Антарктида. От една страна ледът винаги е вдъхвал доверие с твърдата си структура, от друга - той бързо се стапя, откривайки погълнатото в него. Нерядко в привидно стоманените му кристали са погребани градове и цивилизации, чието съществуване е скудоумно отричано. Така ще стане и сега - отричаното и пренебрегваното като кухи думи и духовност ще изплува от забравата и пренебрежението, и по-умните ще схванат, че точно то е и пътят към спасението. За какво именно спасение става дума сме коментирали многократно в нашия вестник.

В най-прекия смисъл през март ще изплуват още по-ожесточаващи се противоречия и битка на интереси, и никакви съюзи, включително и Европейският, няма и да се постараят да ги маскират. Запазването на статуквото, а в последна сметка и на властта, но със зъби и нокти - на всякакво ниво - държавно и междуличностно, ще се налага, дори и в най-дивашките му проявления.
Препоръчваме ви неучастието в каквито и да е примамливи съюзи, организации и корпорации; борсови и финансови спекулации; сделки, покупки и продажби на земя и имоти; вземане на кредити; инвестиции и всичко, което изисква преминаването през административни звена. Препоръката е за забавяне на динамиката при всеки допир с реалността и нейните структури, за една обмислена пасивност в действията, която по никакъв начин няма отношение към работата на съзнанието и мисълта. Обратното - такава пасивност ще освободи много от затлачваните от всекидневието зони на ума и ще мислите по-ясно и освободено. С други думи - съпротивата на съзнанието ви към чуждите програми и насилието над волята ви, ще нарастне многократно, за да почувствате духа на свободата.

Събуждащите се мартенски води ще причинят повсеместни планетарни неприятности; някои странни лъчения ще проникнат през атмосферата и ще причинят на мнозина остри усещания за напрегнатост, проблеми с нервната система и психиката; неадекватно поведение, истерии и лудост. Към това трябва да включим космически щам, посят от преминалата близо до Земята странна зелена комета ЛюЛин. Космическият щам или вирус ще се прояви като грип с разнообразни последствия, най-вече засягащи мозъка, сърцето, дробовете и бъбреците. За да преминете неуязвими през тези предизвикателства намалете всяка храна от животински произход; приемайте имуностимуланти; медитирайте; четете афирмации и молитви; поддържайте позитивизма на светлите мисли и отхвърлете всеки страх още в неговото зараждане.


Прогноза за април 2009 година


КОЛКО ЩЕ ПРОДЪЛЖИ
СВЕТОВНАТА ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА?


Напоследък се появиха и ще се множат много спекулации, в които заинтересовани от различни облаги организации - брокери, банки, корпорации, строители предричат скорошно свършване на кризата. Ясно е, че най-малкото, за да спасят печалбите си, те се опитват да ви подтикнат към рисковани финансови операции, към покупки, вземане на кредити, лизинг, ипотеки, да ви примамят да се присъедините към наглата структура на Новия Световен ред... В обстановка на несигурност и хаос човешкият ум е доста податлив и лесен за всякакви манипулации, а и повечето хора предпочитат някой да вземе решение вместо тях, така че често се превръщат в лесна плячка. Странно е, но позицията на жертви май им допада. Причината за такова поведение е стара и често се крие в една леност на съзнанието, което предпочита да се вкопчи в готови, шумно разгласявани програми. Принципът тук, колкото и парадоксално да звучи е: ако трябва да се загива, по-лесно е заедно с всички или каквото за другите, това и за мен. Но ако искате да противопоставите свободната си воля на стадния инстинкт и да не загивате на групи като делфините и китовете, добре е да знаете какво в действителност ще се случи?

Нашите източници, които, както се доказа, не са ни подвеждали досега, потвърждават, че икономическата криза с всичко произтичащо от това ще вилнее 4-5 календарни години, т.е. до 2012-2013 г.
Изводите си при това положение трябва да направите сами. Предстои силен и трусов период за планетата, особено ако се съобразявате с промените, които ще ни връхлетят през декември 2012 г.
Дотогава глобалните климатични промени ще изтощават имунната система и ще се наложи да коригираме разбиранията си за понятието "здраве". Да си здрав, ще означава просто да имаш сили да се движиш, а това не е толкова много, особено ако ще се съпротивляваме на събудени от новите условия земни и космически вируси. Силно се надяваме тази пролет телата ни да се справят с посетите от зелената комета ЛюЛин, преминала много близо до Земята, опасни и непривични за нас вируси от дълбокия космос. Тя вече е наречена Ангелът на Апокалипсиса и се очаква донесените от нея космически вируси да ударят силно сърдечно-съдовата система, черния дроб, жлъчния мехур, храносмилането и имунната система. Такива екстремални обстоятелства налагат и постоянни грижи не само за оцеляването на телата, а и за поддържането на висок дух и правилно поведение.

Редакционният екип полага всички усилия материалите и консултациите в нашите досегашни, а и в следващите броеве да дават отговор на въпросите ви от всякакъв характер, включително за алтернативно - енергийно и билково лечение.


Прогноза за май 2009 година

Случилото се с т.н. “свински” грип е предсказано в годишната ни прогноза, отпечатана през януари т.г. и допълнена в бр. 3. Понеже бъркотията е голяма и се тиражират всякакви слухове, което пък още повече увеличава несигурността, ще си позволим да кажем, че става дума за космически щам. Преведено на прост език, това означава, че се появи комета, в случая зелената ЛюЛин, наричана още Предвестник на Апокалипсиса, посипа билиони космически вируси и си отпътува за там, откъдето е изпратена. Странният вирус, и до този момент неразгадан от земната наука, има достатъчно компоненти, чийто сбор поне говори, че такова нещо на планетата досега не е имало. Следователно си нямаме и представа как да го преодолеем. Най-озадачаващо е поведението на Световната здравна организация, люлееща се между обявяването на тревога от шеста степен по шестостепенната скала и възпиращите я икономически интереси. Икономиките щели да загубят много, ако се въведат драконовските мерки за ограничаване на разпространението, като че не са загубили достатъчно от ловко организираната финансова криза. Остава ни само да се сетим колко е две плюс две и накрая някой да признае, че вирусът има страховита интелигентност и удря подбрани по негов си избор тела там, където пораженията за в бъдеще ще са най-големи.

Космическият щам е предвестник, намек за човешката уязвимост и осъзнаващите го няма да пренебрегнат факта, че винаги сме били в ръцете на висши сили. Въпреки свръхнадцененото ни усещане за неуязвимост, този факт е несъкрушим и ще си остане такъв от създаването до края на света. Намек нещо да коригираме, нещо да премахнем, да открием друга мотивация за съществуването си, наместо, например, повсеместно разпространения навик да ядем и пием, да натрупваме, нещо, което се е превърнало в едничък смисъл за мнозина. Навестява ни в периоди на кризи и е съвсем неслучаен, все едно дали тези кризи са организирани или спонтанни, но произтичащи пак от действията ни. Ако ви звучи много радикално и конспиративно, просто се огледайте и почетете езотерични и исторически книги. В този смисъл няма да е изключено, ако някой просто се възползва от посева на ЛюЛин и съедини космическия вирус с други известни и смъртоносни щамове, разпространяващи се с лекотата на грипа.

За да не попаднете в този капан, не виждаме друг изход, освен строгото спазване на морална и нравствена диета в собственото си поведение и отношенията с околните. Препоръчано е от велики духовни Учители и Наставници. Вярвайте им безрезервно.


Прогноза за юни 2009 година

Предстои изключително неспокоен период. Различни събития ще засегнат редица райони на света - непрестанна сеизмична дейност в много широк диапазон, изригване на вулкани, включително и подводни - в района на Тихия океан, Алеутските острови, Камчатка. Супервулканът в парка Йелоустоун ще е много неспокоен. Урагани ще причиняват наводнения и разрушения по крайбрежията; проливни дъждове, кални потоци, срутване на мостове и пътища. Неспокойната атмосфера ще е рискована за самолетните полети, а и някои трансформации на керосина при голяма височина, заради нахлуването на тежки частици от космоса, ще предизвикват не винаги преодолими технически проблеми. Това ще е голямата причина за самолетните неприятности през лятото, но ще мине време, докато бъде открита и отстранена субстанцията в керосина, която предизвиква неговото сгъстяване на голяма височина.

Икономическата криза навлиза в дълбочина и всичко забавя оборотите си; променя се начинът на живот, с който сме привикнали. Няма никакви изгледи да настъпи чудо и светът да се измъкне от нея поне до края на годината. За България юни изглежда празен откъм значими за страната събития, които ще бъдат заместени от обичайните битки за власт, пари и влияние. Земетръсното огнище в Македония ще прояви отново активността си и този път ще се образуват каньони, земни пукнатини и скални свличания.

Новият вирусен грип, за който предупредихме още в началото на годината, ще се разпространява нашироко през лятото. Пролемът с него е, че засега той няма да е толкова опасен, но това ще се промени през есента и началото на зимата. Тогава ще се развихри с пълна сила, при това, доста видоизменен и мутирал, което ще направи лечението трудно. В някаква степен новият вирус напомня поведението на онзи, предизвикал “испанския” грип, причинил много страдания и взел гигантско количество жертви в Европа. Засега донякъде успешно може да му се противодейства с чай от салвия, джоджен, изсъхнали и нарязани стебла от жито и овес, семена от анасон и копър; кора от липово дърво (накисната за 1 час и след това варена 3 минути в половин литър вода); сок от бяла ряпа (по 1 ч. л. сутрин). Приемайте поне едно от посочените средства минимум за седмица.


Прогноза за юли  2009 година

Юли, изглежда, не е предопределен за почивка,въпреки относително спокойната, макар и с няколко големи изключения, климатична обстановка.
Втръсналата ни политическа шизофрения няма да се проявява само при нас,а ще се разпростре и по целия свят.

На път да се проявят са няколко дълбоки конфликта между големите играчи на световния политическия пазар. Едва ли ще узнаем същинската причина,макар нейният единствен корен да са властта и парите,както е било винаги,но ще има моменти на затъване в дребни на пръв поглед неприятности.
Конфликтите ще носят имената на Ирландия, Ирак, Иран, Афганистан, Ингушетия.
Световната икономическа криза ще получи обилна жътва,“алена”, с цвета на кръвта жътва, както се е изразил вече един писател.
Не очаквайте никакво затишие по този въпрос и не харчете за хонорари на ловки мошеници,забогатяващи с лекционни безсмислици за начините,по които може да се излезе от зоната на кризата.
Развихрила се, тя още не е достигнала до пълния си погром.

Продължават да важат принципите на поведение,които сме ви препоръчвали в предишни броеве.
На предсказаната серия самолетни катастрофи все още не е сложена точка и причината за тях също е написана в предишен брой на вестника.
Като отговор на растящия психичен хаос,много аномални зони по земята, включително и на Балканите,ще се задействат, ще се проявят и напълно непознати досега.

След 18 юли идва времето на всякакви атентати по целия свят
и повечето от тях далеч няма да са случайно стечение на обстоятелствата.
Няма спокойствие и на полититическата сцена у нас,предстоят трансформации, смяна на декларирани убеждения, много говорене, нестабилност и несигурност.

През юли, благодарение на променящата се космическа обстановка,
мнозина ще се превърнат в телепати и ще успяват да четат от страниците на Всемирното информационно поле.
Това ще и причината репортери-телепати да разгласят в медиите всякакви - ужасни или пикантни световни тайни.

Вслушвайте се в течащата в главата ви информация,така за вас също няма да има тайни - нито политически, нито индивидуални.


Прогноза за август 2009 година

Отбелязваме факта на сбъдването на нашите прогнози от миналия брой, отнасящи се до серията самолетни катастрофи и атентати по света.
Правим го, за да ви напомним за пореден път, че светът е напълно предсказуем, и от несъстоялото се бъдеще могат да бъдат изтеглени всички засягащи ни събития.
Това е възможно само и единствено, ако те са част от План, написан от някого за нас. Планът е общ, но и индивидуален, и това е подсещане да се вслушвате в интуитивния си глас и да не изневерявате на сърцето си. Само нашата интуиция и сърцето ни могат да разпознаят Плана и само те, каквото и да ни говорят другите, ни подсказват правилното решение на всеки проблем.

Август ще ни даде преки примери за Голямата мелница, през която до 2012 г. ще трябва да премине нашия свят. Колкото повече приближава Времето, когато ще ни връхлети галактическия пречистващ Лъч, толкова повече основания ще имате, за да се постараете да бъдете разпознати от него и да продължите.
Почти всичко, което трябва да знаете, сме подбрали в книгата - пътеводител:
“ПРАВИЛНОТО ПОВЕДЕНИЕ ДО И СЛЕД 2012 Г.
ИСТОРИЯ НА БЪДЕЩЕТО”,
издание на Асоциация ИРИНА,

През този август Планетата ще е повече от неспокойна; няма да се разминат продължителни пожари; ще се стовари тежка суша, обхващаща цели континенти; серия от земетръси; откази на всякаква електроника, включително и на тази в пилотските кабини, подводниците, корабите и спътниците.
Предстои опустошителното действие на нов компютърен вирус. Никога няма да се разбере от къде е дошъл, ако не се допусне, че никак не е изключено да е създаден от интелекта на самата Мрежа - поредното доказателство, че направеното от нас все в някакъв момент се обръща срещу нас.
Твърденията, че един друг вирус - на т.н. свински грип изчезвал при силна слънчева светлина отново не са верни (за това вече беше писано в годишната ни прогноза) и доказателството е, е въпреки лятото, светът не спира да се заразява от него.

Очаквайте големи предизвикателства и бури на всички фронтове у нас, подсилени и от природни аномалии. От друга страна ще ни зарадват големи археологически открития край Свищов и в Центалните Родопи, които за сетен път ще докажат мястото ни в историята.


Прогноза за септември 2009 година

Септември ще е сравнително по-мек откъм климатични промени, като се изключат някои по-мащабни прояви на урагани и бури, но те няма да засегнат нашия континент.
На преден план обаче започват да излизат тревожни новини,
най-вече свързани с мащабите и последствията от икономическата криза.
По-правилно ще е да я наречем катастрофа, както отдавна я наричат, но помежду си, тези, които дирижират и управляват света. Понеже е изкуствено създадена, те вярват, че могат да я направляват и я тласкат към очакван от тях край.

Досега винаги е ставало така, но този път тя излиза от контрол и поглъща всякакви опити да бъде спряна. Засега може да се говори само за последствията - милиарди много обеднели и безработни хора ще бродят из по-“цивилизованите континенти”, което все пак е по-приемливо от умиращите от глад и жажда в Африка.
Историята се върти в кръг и ние вече знаем как завършват подобни кризи,а и човечеството има къса памет и предпочита да изтласква от ума си злощастните и трагични приключения в жестокия си свят, все едно не са били.
И съответно да учи уроците си, наместо да си създава нови илюзии.

Такова струпване на объркващи събития в световен план не е имало отдавна. Ситуацията изисква анализ и контрол на личното мислене, морални принципи, поддържане на висока енергия и непоколебимост.
Вече са факт големи пробиви в енергийната бариера на планетата,
които се задълбочават, понеже не се прави нищо, за да се затворят.
Това вече се вижда и от спътниците, които докладват за мащабни нахлувания на слънчева и космическа радиация в атмосферата.
В подстъпите на 2012 г. и с приближаването до нея ще се засилва
- често до непоносимост - скоростта на космическите вибрации.

Защитата ни, както вече казахме, е силно уязвена,така че ще трябва да се простим с по-бавния досегашен ритъм,който похлупака на планетата ни осигуряваше. Забравете за уюта на досегашното ни съществуване.
На практика това означава ускоряването на всякакви процеси
на всякакво ниво и за да е по-ясно,всички същества, включително и ние,ще трябва да забравят поведението на охлюв и да се включат в скоростно бягане и космически ритъм.

Колкото по-бързо усвоим правилата на маратонското бягане
и бързото мислене, толкова по-добре. Толкова по-зле за ленивите, които ще останат по старите си места и няма да искат да  променят нищо в навиците, мисленето и живота си.
Те няма да успеят да синхронизират съзнанието си с космическите вибрации и идещите големи промени.


Прогноза за октомври 2009 година

Както многократно сме споменавали в прогнози от предишни месеци,
планетата изживява, меко казано, “водни неприятности”, с всичко, което ги съпровожда - останали без дом хора,кални свлачища и пометени градове.
Има лоши новини и около зоната на трагичните трусове около Индонезия и Суматра. Някои сеизмолози предупреждават, че предстои разместване на пластовете в гигантски размери и в прогнозата им са намесени зоните на Средиземно море, Италия, Истамбул.

От там, както знаем, до нас е един хвърлей място. Под шапката на изречението “Особености на времето” в списъка за октомври влизат всевъзможни климатични изненади, повечето от които няма да са само атракция в тв новините.

Който колекционира вестника ни,нека започне да си приготвя билковите рецепти, дадени в минал брой,предпазващи от гриповете с различни имена. При всички случаи те ще му помогнат далеч
повече и няма да изненадат тялото му с безкрайни болести,
каквито са последствията от ваксините.

Въпреки някои опити за плахи опровержения на икономическата криза,
прогнозите ни от миналия брой и тук се сбъднаха. Тя не само не намалява, а се задълбочава и става въздесъща в своята безпощадност.

И, запомнете това, такава криза не се овладява със събиране на такси, глоби, данъци и увеличаване на акцизите,с притискане на населението по всевъзможни начини и без това омаломощено от всевъзможни досегашни експерименти.
Необходима е глобална промяна в мисленето, което може да бъде направено само от силни умове.
Не се сещам засега на хоризонта даже да се е мярнал поне един такъв.

Ако ви прави впечатление, промените в климата и грипните епидемии с животински имена съвпадат с размаха на икономическата криза.
Тези  събития са всъщност един гигантски Знак, една синхронност, която трябва да ни наведе на някои мисли, особено в подстъпите на 2012 г., обозначена като Край на Познатото Време.

Не се подмамвайте да търсите отговори от появяващи се в медиите анализатори, изприказващи реки от думи, които в последна сметка са куп нищо неозначаващи звуци.Във всеки случай отговори за смисъла на вашия живот и битието на душата ви във времето на идващите Промени, може да ви даде само Същност, която, слава Богу, не е човек. Наречете го както искате, но се обърнете към него,
когато лутаницата и безизходицата ви в тази объркана цивилизация станат колосални.

Спасителна сега е една дисциплина на ума ви, който трябва да се отърве от плявата на безрадостните постоянни задължения и тегоби,
наричани кой знае защо “живот”.
Когато поемете по други пътища и целите ви се променят, когато вече не сте зависими от придобиването и притежанието, неща, за които повечето здраво са се хванали, ще имате благословията да осъзнаете каква в действителност е тайната на живота.

И много ще се смеете над онова, което сте мислили, че е.
Уверявам ви, заслужава си!


Прогноза за ноември 2009 година

Около средата на месеца - голям икономически срив в световен мащаб. Белезите му започват още от 8 ноември, а резултатите ще се проявяват, но в по-малки региони до края на годината. Подобна по сила криза ще се повтори между март и април следващата година. И досегашните негативни тенденции - безработица, верижни фалити, включително и на банки, ще се засилват дори в проспериращи до вчера държави. Напрежението и безизходицата силно нарастват. Засега не може да проработи никакъв спасителен механизъм, а всички мерки ще се окажат слаби и недостатъчни.

Пандемията от грип, който няма нищо с прасетата, въпреки че носи името им, многократно предсказвана в прогнозите, ще се разраства. Но в известен смисъл ваксините срещу него, носят много повече рискове от самия вирус. Слуховете за конспирация срещу населението, които звучат чудовищно и вече заливат Интернет, все трябва да имат някаква почва. Разбира се, не по-малко са и успокояващите “специалисти”, които тръбят, че освен да ви олекне от такава ваксина, друго няма да се случи. Но пък съществува и желязна, неразгласявана статистика, че това, което вливате в тялото си, в скоро време ще ви донесе купища неприятности, букети нови болести и изобщо лошо здраве. За да се крепите все някак, налага се да се превърнете в пациент. И да си плащате, дълго, скъпо и постоянно, опитвайки се да си отговорите на въпроса защо се оставихте да бъдете уговорени и да изпълнявате сляпо наложената ви, и най-често с нечестиви съображения, програма за едно или друго. Отговорът не е с повишена трудност и отново поставя дилемата за свободата на личния ви избор. Дали само не ви се струва, че имате свободен избор? И ако беше така, щяхте ли да сте независими от хилядите условия на един живот, дирижиран от неизброми количества структури и административни абракадабри? Думичките “свободен избор”, макар и записани в купища документи, си остават просто на хартия, ако не проявите интелигентността да реагирате самостоятелно. Разбира се, ще трябва да приемете горчилките по пътя на една “черна овца” или “странен тип”; а учудването, че изобщо търсите правата си може да ви дойде в повече, но няма как. Или едното или другото.

Няма как да избягате и от депресията на силно замърсеното от негативните преживявания планетарно информационно поле, понеже не е възможно страданието на дори един представител на вида ни да не се прехвърли и върху останалите. Ето защо усилията да реагирате правилно и да помагате на всичко и всеки, са на първо място грижа за самите вас. В това е и смисълът на кризите за хомо сапиенс. Очаква се от тях той да научи нови уроци или поне да избягва причините за всяка нова криза от всякакъв характер. Засега темповете на научаване са слабички.


Прогноза за декември 2009 година, Петя ДИМИТРОВА, ИРИНА

Набира енергия едно събитие в района на Средиземноморието с остър сеизмичен привкус. Декември на всяка година рядко се е разминавал без такива неприятности. Остава ни само да се молим, за да се размине засега. Както вече се разбра от всички, новият грип е в действителност биологично оръжие и пандемията е напълно логично следствие. Има повече вероятност да оцелеете от само себе си, но не и ако имате глупостта да се ваксинирате. Лъжат ви успешно, че имунизацията уж щяла да повиши имунитета ви. Само че тя ви убива именно като срива имунната система. Изглежда, че ваксината служи като всеизвестния червен бутон, възпламеняващ атомната бомба. Не се заблуждавайте, че става дума единствено за печалбите на фармацевтичните компании, които пробутват с вагони ваксините си на уплашени правителства. Зад всичко това стои старата, многократно описвана и тълкувана в нашия вестник нехипотеза за т.н. златен милиард. По-просто казано, финансова група, обявила се за каймака на планетарното население, приема, че то е твърде много. По-нататък се вземат всякакви мерки, за да се намали това население, което иска вода, храна, въздух, постоянно заблуждавайки се, че има късмета да живее в демокрация. Ако то се редуцира до милиард, замърсяването ще намалее, ресурсите ще са достатъчни и от оцелелите се очаква с радост да поемат ролята си на обслужващ каймака персонал. Звучи отвсякъде налудничаво, но има много сериозни доказателства, че е самата истина. Чували сме и по-налудничави неща, а те винаги са се оказвали истина.

Около тази история ще се разчуват много факти през декември, но не се лъжете, че те ще я спрат. Заради натрупаната умора от миналите месеци, декември е преизобилен с болести, затова вземете мерки за самоотбрана. Особено се пазете от медиите, майстори на полуистините. Българите да вземат на всеоръжие прочутата си скептичност и да не се ловят на ничия въдица, включително хвърляна и от политици - рибари на души. Винаги сме пледирали за взаимно доверие помежду си, но сега ще спечелите, ако не приемате нищо от реалността на вяра, включително и приказките за сигурната ни банкова система.

Иначе, пазете си парите, четете етикетите на храните, не се ограничавайте само в покупките на важни и добри книги. Ако ще вярвате в нещо, то е в светкавичния наказателен отговор на бдящите за нас сили. Най-лошото, което може да ви се случи, е да приемете, че тях ги няма. Желаем ви самообладание и здраво мислене през 2010 г. Не сме се ваксинирали и се надяваме да се срещнем пак през януари следващата година.

 

Абонамент

ПОДНОВИХТЕ ЛИ АБОНАМЕНТА СИ ЗА 2022 г.?

ВНИМАНИЕ: ОТ 1 ЯНУАРИ 2022 г. ВЕСТНИКЪТ ЩЕ ИЗЛИЗА
САМО В ЕЛЕКТРОНЕН ВАРИАНТ!
PDF ФОРМАТ, В 24 СТРАНИЦИ.

Можете да се абонирате за него на адрес:

Валентин Р. Михов

Ж.К. "ЯВОРОВ",
бл. 24, вх. А, ап. 10

1124 - СОФИЯ

ИЗПРАЩАЙТЕ ПОЩЕНСКИ ЗАПИСИ НА ПОСОЧЕНИЯ АДРЕС
ЗА СЛЕДНИТЕ СУМИ:
  • за 12 месеца - 60 лв.
  • за  9 месеца  - 45 лв.
  • за  6 месеца  - 30 лв.
  • за  3 месеца  - 15 лв.

Единственото допълнително условие е да се изпрати конкретният E-MAIL адрес на абоната до varamih@abv.bg

Семинари

 

Ж И В О Т
И
О Ц Е Л Я В А Н Е
П Р И
П А Н Д Е М И Я

Програми за контрол на подсъзнанието
Синхронизация с реалността


......................................................

ВНИМАНИЕ: АДРЕСЪТ НА РЕДАКЦИЯТА Е :

София 1505; кв. Редута;
ул. “Попова шапка" 33, офис 2
(спирка ул. "Георги Минчев"на автобус 72. До кръстовището ул. "Ил. Драгостинов" и "Попова шапка")

GSM 0888 222 853

 

Книги

ВНИМАНИЕ: НОВ РЕДАКЦИОНЕН АДРЕС!

Новите ни издания можете да намерите в редакцията на "Свръхестественото", намираща се в гр. София, кв. Редута, ул. “Попова шапка" № 33 , офис 2
Списък с книгите можете да намерите тук

тел. 0888 222 853.

тел. 0899 967 990.

За да ги получите по пощата, изпращайте сумите с пощенски запис, върху който отбелязвайте заглавията.

За всяко заглавие прибавете 1.20 лв. за препоръчана пратка.

Изпращайте пощенските записи само на адрес:

град София - 1124

ж. к. "Яворов", бл. 24, вх. А,

за Валентин Рангелов Михов

 

Последно добавени теми.


prev-na-ang-var-12korica.jpg
Това е историята на една човешка същност, приела предизвикателството да говори Още...
alison
За контакт с отвъдното: 1 диктофон, 1 звукова програма и много обич СТОЙТЕ БУДНИ, Още...
ce-cliche-de-la-planete-rouge-montre-les.jpg
ДАЛЕЧНО ВИЖДАНЕ     МАРС, СТАРАТА РОДИНА - (ІV част)При операция “далечно Още...
143733-salty-water-on-mars.jpg
ДАЛЕЧНО ВИЖДАНЕ                 МАРС, СТАРАТА РОДИНА - (ІІІ част) Контактите са Още...
xinsrc_b44c67c79a6f48209aa98774dba20cfc_water.jpg
МАРС, СТАРАТА РОДИНА - (ІІ част)ХРОНИКА НА КОНТАКТАПовечето хора очакват един Още...
mars-water.jpg
ВИДЯХМЕ ТОВА ОЩЕ ПРЕДИ 12 ГОДИНИ Петя Димитрова - ИРИНА Поводът да припомним Още...

Tyxo
Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: free joomla 1.5 themes  Valid XHTML and CSS.