Хилери

Безкръвните операцииТе са легендарни. Някои се боят от тях, други ги считат за измамници, трети не им вярват… Въпреки това хилерите и безкръвната хирургия съществуват. Днес създадената от тях болница във Филипините е световноизвестна. Нейни пациенти са хора от всички краища на планетата.

На пръв поглед безкръвните операции изглеждат невъзможни. Но операциите са заснети от десетки екипи и филмите са излъчвани по много телевизионни канали. Един от първите - Маурисио Вайлерс усеща странната си способност още когато е много млад. Съседката му умирала от рак на матката и той чувал с дни болезнените й викове. Накрая неведома сила го тласнала към стаята й. Там, почти без да помни как, Маурисио усетил, че през ръцете му потекла могъща енергия. Чул също и напътствията на глас, който не бил чувал никога до сега. Следвайки гласа, представил се като лекар от Отвъдното, Маурисио използвал пръстите си като хирургически нож. Синкавата енергия, излизаща от тях, разрязала тъканта и отделила огромния тумор. Когато го измъкнал и отдръпнал ръцете си, Маурисио видял как раната се затваря пред очите му. Имало много малко кръв. За операцията свидетелствал единствено туморът до леглото.
Жената се съвзела много бързо. Оттогава Маурисио, следвайки напътствията на лекаря от Отвъдното, направил хиляди операции. Не използвал никаква антисептика. Оперирал катаракта и сърце с ръждясал нож. Свидетели казват, че миг преди да започне операцията, Маурисио изричал кратка молитва и протягал в нищото парче памук. Върху него се материализирали капки белезникава течност, с които докосвал мястото на операцията. По-късно, след като привършвал, обтривал раната отново с този памук и тя се затваряла без следа от разреза.
Някои от тези операции са заснети преди смъртта на Маурисио при автомобилна катастрофа от американски екип. Лентите се пазят и от тях са показвани само кадри. Заснетото е потресаващо и защото напълно опровергава разбиранията на съвременната медицина за анестезия, антисептика, предоперативен и следоперативен период.
Пациентите на Маурисио и неговите последователи не прекарват след операцията седмици на легло, изтощени от антибитиотици. Те стават веднага след като дефектът в тялото им е коригиран и не изпитват никакви болки - нито докато ги оперират, нито по-късно.
Днес местната община на хилерите във Филипините набира хора за своя екип, като обявява ден през годината, в който всички желаещи могат да се явят на нещо като изпит.
На призива отговарят около 2000 души. Претендентите се събират в двора на болницата. Една огромна възрастна негърка бавно се разхожда между тях и ги разглежда. После посочва неколцина. Първият тест отсейва почти две трети. Сред тях нерядко има претенденти от Русия и Източния блок. Някои от тях се държат нагло и самоуверено. Те смятат, че притежаването на дипломи от академии и окултни институти е достатъчно доказателство за талантите им. Съмнителната известност, която имат в своите страни обаче не прави никакво впечатление на възрастната негърка, дори когато я заплашват с магия.
Всички избрани от нея се оказват лекари, дипломирани в сериозни университети.Те се обучават три години. По-голямата част от тях отново се отсейва. За последните години дипломирани хилери са станали само 16 човека - двама японци, поляк, трима французи, четирима африканци, мексиканец, двама бразилци, една рускиня и двама венецуелци.
Свръхестествена операция
Екипите в болницата обличат зелени хирургически костюми, поставят си маска и ръкавици. Операционната е обзаведена по последна дума на техниката с апарат за изкуствено дишане, изкуствено сърце… Асоциациите със знахарство и шарлатания стават неуместни. На пациента даже се прави инжекция с релаксант. Преди началото на операцията малък консилиум разглежда рентгенова снимка на счупения крайник. Случаят е много сложен, счупването крайно тежко. Традиционната медицина със сигурност ще използва костна пластика и металосинтеза. В най-благоприятния случай пациентът ще остане завинаги куц.
Операцията започва. Но в ръцете на хирурга няма скалпел. Възрастна мулатка полага ръце върху силно подпухналия крак на пациента. Към нея се присъединява лекарят. Ръцете им докосват отока и за минути хематомът спада. Пръстите на лекаря докосват мястото и тъканта се разтваря. Няма кръв. Хилерът продължава да навлиза в раната и достига парченцата от костта. Изважда ги и после започва буквално да ги слепва сякаш са от пластелин… Костта е възстановена. Буквално за пет минути линията на счупването е възстановена. Вместо инструменти са използвани ръцете на хилера.
Цялата операция трае четиридесет минути. След операция на хилер пациентите се възстановяват от три минути до няколко часа. В конкретния случай пациентът може да използва крака си след половин час.
Тридесет минути след изключително сложната операция, пациентът си тръгва. Радва се на светкавичното си оздравяване и почти тича към близкото кафене, където ще разкаже какво е преживял. Той е млад мъж, бъдещето е пред него. Ще се движи към него без да куца.

СВРЪХ
 

Абонамент

ПОДНОВИХТЕ ЛИ АБОНАМЕНТА СИ ЗА 2022 г.?

ВНИМАНИЕ: ОТ 1 ЯНУАРИ 2022 г. ВЕСТНИКЪТ ЩЕ ИЗЛИЗА
САМО В ЕЛЕКТРОНЕН ВАРИАНТ!
PDF ФОРМАТ, В 24 СТРАНИЦИ.

Можете да се абонирате за него на адрес:

Валентин Р. Михов

Ж.К. "ЯВОРОВ",
бл. 24, вх. А, ап. 10

1124 - СОФИЯ

ИЗПРАЩАЙТЕ ПОЩЕНСКИ ЗАПИСИ НА ПОСОЧЕНИЯ АДРЕС
ЗА СЛЕДНИТЕ СУМИ:
  • за 12 месеца - 60 лв.
  • за  9 месеца  - 45 лв.
  • за  6 месеца  - 30 лв.
  • за  3 месеца  - 15 лв.

Единственото допълнително условие е да се изпрати конкретният E-MAIL адрес на абоната до varamih@abv.bg

Семинари

 

Ж И В О Т
И
О Ц Е Л Я В А Н Е
П Р И
П А Н Д Е М И Я

Програми за контрол на подсъзнанието
Синхронизация с реалността


......................................................

ВНИМАНИЕ: АДРЕСЪТ НА РЕДАКЦИЯТА Е :

София 1505; кв. Редута;
ул. “Попова шапка" 33, офис 2
(спирка ул. "Георги Минчев"на автобус 72. До кръстовището ул. "Ил. Драгостинов" и "Попова шапка")

GSM 0888 222 853

 

Книги

ВНИМАНИЕ: НОВ РЕДАКЦИОНЕН АДРЕС!

Новите ни издания можете да намерите в редакцията на "Свръхестественото", намираща се в гр. София, кв. Редута, ул. “Попова шапка" № 33 , офис 2
Списък с книгите можете да намерите тук

тел. 0888 222 853.

тел. 0899 967 990.

За да ги получите по пощата, изпращайте сумите с пощенски запис, върху който отбелязвайте заглавията.

За всяко заглавие прибавете 1.20 лв. за препоръчана пратка.

Изпращайте пощенските записи само на адрес:

град София - 1124

ж. к. "Яворов", бл. 24, вх. А,

за Валентин Рангелов Михов

 

Последно добавени теми.


prev-na-ang-var-12korica.jpg
Това е историята на една човешка същност, приела предизвикателството да говори Още...
alison
За контакт с отвъдното: 1 диктофон, 1 звукова програма и много обич СТОЙТЕ БУДНИ, Още...
ce-cliche-de-la-planete-rouge-montre-les.jpg
ДАЛЕЧНО ВИЖДАНЕ     МАРС, СТАРАТА РОДИНА - (ІV част)При операция “далечно Още...
143733-salty-water-on-mars.jpg
ДАЛЕЧНО ВИЖДАНЕ                 МАРС, СТАРАТА РОДИНА - (ІІІ част) Контактите са Още...
xinsrc_b44c67c79a6f48209aa98774dba20cfc_water.jpg
МАРС, СТАРАТА РОДИНА - (ІІ част)ХРОНИКА НА КОНТАКТАПовечето хора очакват един Още...
mars-water.jpg
ВИДЯХМЕ ТОВА ОЩЕ ПРЕДИ 12 ГОДИНИ Петя Димитрова - ИРИНА Поводът да припомним Още...

Tyxo
Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: free joomla 1.5 themes  Valid XHTML and CSS.