4 въпроса към ИРИНА

МОЖЕМ ЛИ ДА СЕ ИЗПЛЪЗНЕМ ОТ СЪДБАТА?- Какво ви мотивира да създавате Прогнозите, излизащи във всеки брой на вестника? Повечето читатели казват, че започват четенето му именно от тях.
- Подтикът да се правят Прогнозите е търсенето на доказателството, че светът е предсказуем. В началото това е като игра, но с времето идват отговорите и те не са никак обнадеждаващи за онези, които твърдят, че бъдещето не съществува, следователно не може да има информация за нещо, което го няма. С времето разбрах, че абсолютно всяка информация за абсолютно всяко нещо на небето и на земята присъства някъде там. Някои наричат това "някъде там" - Всемирно информационно поле или Хрониките АКАША, Отвъдното, или с друго име. Други персонифицират понятието и го назовават Бог, който държи Книгата на съдбите, Ангел-Пазител, или както им звучи по-разбираемо.
Следователно проблемът е да се намерят пътищата, по които може да се прочете интересуващата ви информация. Ясно е, че до нея достъпът в никакъв случай не е свободен за всички, поне не за тези, които са все още във физическо тяло. Ясно е също така, че достъп до информацията от бъдещето или миналото, до развитието на всеки процес могат да имат само единици. Главният критерий за техният избор е да са чисти по сърце, което е изключително рядко срещано качество.
- Прогнозите се сбъдват, както е забелязано вече от много хора. Може ли да се избегне записаното във Всемирното Информационно поле, т.е. може ли да се изплъзнем от съдбата си?
- Съдбата затова е съдба, защото е предопределена. Комуто е писано да се удави, няма да бъде обесен… Практиката ми потвърждава, че е възможно в някои случаи да забавиш сбъдването или да предизвикаш по-бързото настъпване на някой процес - в личен или обществен аспект. Но принципно е невъзможно да изтриеш записа за бъдещето си, още повече, че за неговото изпълнение, което е съответно на личната ти карма, се бди. Т.е. не можеш да напуснеш мястото, което ти е предопределено, защото ще лишиш веригата от едно звено и в последна сметка, ще предизвикаш разпадането на цялата верига. Това не се случва, защото нарушаването на хармонията в нашия и в другите светове, е немислимо.
- Поместват ли се Прогнозите и в други издания, освен в СВРЪХЕСТЕСТВЕНОТО?
- Не и с мое съгласие.
- Напоследък се случиха много тежки неща - имахме поводи за траур, нелепо се удавиха деца в Сърбия, всеки ден загиват млади хора, пак млади хора убиват съученици или родителите си. Какво става?
- Възприемам случващото се като знаци, които ясно говорят за поетия от нас път - вече е казано, че всяко нещо се познава по плодовете си. Народът ни е окупиран от силна агресия и ненавист - към всички и към самите себе си, ненавистта ни оглушава и ослепява, бедността провокира страх и ужас, защото кофите за боклук като средство за преживяване са реална перспектива. Мизерията на тялото и духа, която никак не е случайна, обещава да превърне повечето от нас в идиотизирано и роботизирано население, все по-болно, все по-отчаяно, все повече лишено от надежда, духовни водачи, болници, училища и светлина. В една от първите Прогнози развитието на нещата със страната ни - такова, каквото е и до днес, беше ясно очертано. Тогава мнозина вярваха, че няма да се стигне дотук, но се стигна.
Моето обяснение за апатията ни, въпреки скоростното ни изчезване от този свят, е че сме много древни като народ. Енергията ни, както енергията на едно голямо дърво, е вече изчерпана. Нямаме сили да овладеем дори нови начини за възвръщане на Енергията, която да ни изправи на крака, на първо място - заемайки се да поправим грешките си - и тези с управлението на страната, и нашите лични. Заблуда, хаос и егоизъм са всъщност същинските ни управляващи и ако това продължи (а не виждам надежда, че ще го преодолеем), ние със сигурност ще изчезнем от картата на света. Това вече се е случвало и с много други народи, които не са намерили Енергия да се обединят, да се понасят един друг и да загърбят личното в името на общото. Които позволяват непрестанно да бъдат заблуждавани и водени към вече подготвеното им място в глухите улици на историята.
Това са болезнени изводи, но трябва да признаем, че сме болни, за да ни се помогне. Но не както обикновено сме свикнали - да чакаме помощта от някой друг, която винаги е користна. Остава ни един наистина последен вариант и той присъства в информацията за нас, която се чете в Хрониките АКАША - възвръщането ни към Светлината, за да получим отново Енергията за народа ни. Как? Просто прочетете пак по-горните редове.
 

Абонамент

ПОДНОВИХТЕ ЛИ АБОНАМЕНТА СИ ЗА 2022 г.?

ВНИМАНИЕ: ОТ 1 ЯНУАРИ 2022 г. ВЕСТНИКЪТ ЩЕ ИЗЛИЗА
САМО В ЕЛЕКТРОНЕН ВАРИАНТ!
PDF ФОРМАТ, В 24 СТРАНИЦИ.

Можете да се абонирате за него на адрес:

Валентин Р. Михов

Ж.К. "ЯВОРОВ",
бл. 24, вх. А, ап. 10

1124 - СОФИЯ

ИЗПРАЩАЙТЕ ПОЩЕНСКИ ЗАПИСИ НА ПОСОЧЕНИЯ АДРЕС
ЗА СЛЕДНИТЕ СУМИ:
  • за 12 месеца - 60 лв.
  • за  9 месеца  - 45 лв.
  • за  6 месеца  - 30 лв.
  • за  3 месеца  - 15 лв.

Единственото допълнително условие е да се изпрати конкретният E-MAIL адрес на абоната до varamih@abv.bg

Семинари

 

Ж И В О Т
И
О Ц Е Л Я В А Н Е
П Р И
П А Н Д Е М И Я

Програми за контрол на подсъзнанието
Синхронизация с реалността


......................................................

ВНИМАНИЕ: АДРЕСЪТ НА РЕДАКЦИЯТА Е :

София 1505; кв. Редута;
ул. “Попова шапка" 33, офис 2
(спирка ул. "Георги Минчев"на автобус 72. До кръстовището ул. "Ил. Драгостинов" и "Попова шапка")

GSM 0888 222 853

 

Книги

ВНИМАНИЕ: НОВ РЕДАКЦИОНЕН АДРЕС!

Новите ни издания можете да намерите в редакцията на "Свръхестественото", намираща се в гр. София, кв. Редута, ул. “Попова шапка" № 33 , офис 2
Списък с книгите можете да намерите тук

тел. 0888 222 853.

тел. 0899 967 990.

За да ги получите по пощата, изпращайте сумите с пощенски запис, върху който отбелязвайте заглавията.

За всяко заглавие прибавете 1.20 лв. за препоръчана пратка.

Изпращайте пощенските записи само на адрес:

град София - 1124

ж. к. "Яворов", бл. 24, вх. А,

за Валентин Рангелов Михов

 

Последно добавени теми.


prev-na-ang-var-12korica.jpg
Това е историята на една човешка същност, приела предизвикателството да говори Още...
alison
За контакт с отвъдното: 1 диктофон, 1 звукова програма и много обич СТОЙТЕ БУДНИ, Още...
ce-cliche-de-la-planete-rouge-montre-les.jpg
ДАЛЕЧНО ВИЖДАНЕ     МАРС, СТАРАТА РОДИНА - (ІV част)При операция “далечно Още...
143733-salty-water-on-mars.jpg
ДАЛЕЧНО ВИЖДАНЕ                 МАРС, СТАРАТА РОДИНА - (ІІІ част) Контактите са Още...
xinsrc_b44c67c79a6f48209aa98774dba20cfc_water.jpg
МАРС, СТАРАТА РОДИНА - (ІІ част)ХРОНИКА НА КОНТАКТАПовечето хора очакват един Още...
mars-water.jpg
ВИДЯХМЕ ТОВА ОЩЕ ПРЕДИ 12 ГОДИНИ Петя Димитрова - ИРИНА Поводът да припомним Още...

Tyxo
Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: free joomla 1.5 themes  Valid XHTML and CSS.