ЩАСТЛИВИ И НЕЩАСТНИ МЕСЕЦИ
"Уважаема редакция, смята се, че четвъртият месец след рождената дата е критичен. Може ли да се определи кой месец от годината е добър и успешен?" - Д. Савова, Перник.
Астролозите знаят, че датата и месеца, в които се появяваме на бял свят играят огромна роля през всяка година и целия ни живот. Всеки от 12-те месеца, броен от датата на раждането, има своите особености. Правилното поведение през всеки от тях може да ни избави от емоционалните комплекси, да ни помогне да спестим енергията си или да развиваме творческия си потенциал, да осъзнаем и коригираме недостатъците във възпитанието си, греховете и грешките си.
. Първият месец след раждането е критичен.
Периодът изисква много сили, защото е изпълнен с максимално напрежение. В този месец трябва да мерим седем пъти преди да отрежем веднъж и внимателно да обмисляме всяка своя стъпка. Вероятността от грешки е много голяма. Възмездието за направените грешки идва веднага. През този месец отговаряме сами за себе си и сме лишени от всякаква помощ и подкрепа. Това предизвиква остро чувство за самота, мнозина не могат да го издържат и се разболяват. В периода се проявяват и наследствените заболявания, които се лекуват трудно, утихват бавно или имат катастрофални последствия. Особено тежък е този месец за жизнените и активни хора. Те не бива да предприемат никакви начинания и рисковани постъпки - в личния си или в професионалния живот.
. Втори месец - всичко върви бавно.
Събитията се развиват бавно, процесите зациклят. Вниманието е насочено към материалните дела. Проявява се възможност за натрупването на неголеми суми, които ще бъдат в помощ по-нататък. Правете всичко бавно и без бързане. През този месец е възможно да намерите изход от задънената улица. Пазете се от големите изкушения, които неизбежно ще се изправят пред вас.
. Трети месец - започва обновяването.
Планирайте, обмисляйте проекти, градете жизнени перспективи, но без да си позволявате да губите много енергия. Благоприятни са пътешествията и преминаванията от едно място в друго; нови контакти и срещи; разширяване на общуването във всякакъв аспект. Ако започвате да учите през този месец, перспективите ви са отлични.
. Четвърти месец - критичен!
Изплуват комплексите от детството, връщат се проблемите от миналото. Навлизате в период на страдания и депресии, емоционално раними сте повече от обикновеното. Особено тежък период за осиновените и тези, които са имали трудно детство. В този период те изпитват самота и липса на любов и уважение. Надмощие над останалите вземат домашните проблеми, по-изострени и нетърпими от всеки друг път, когато приемате домашните като врагове. Затова не се впускайте в скандали и конфликти, възприемете мълчанието като своя тактика и се отдайте на хобито си вкъщи или пътувайте.
. Пети месец - ако сте се справили успешно с изпитанията от отминалия период, чакат ви радости и удовлетвореност.
Това е най-творческият период от годината. Ваша е преценката с какво и с кого да изпълните това време. Во ако използвате енергията на петия месец за творчество, ще имате добри постижения.
. Шести месец - двойствен и затормозяващ.
Ще бъдете привлечени към земните дела, ще се задълбочавате в дреболии. На повърхността изплуват много скрити фактори , които ще затормозяват живота ви и ще стопират работата ви. През шестия месец внимателно разчитайте всяка своя крачка. Събитията могат да предизвикат и отключат много болести. Внимавайте за храната си, тъй като сте предразположени към алергии, отравяния и храносмилателни проблеми.
. Седми месец - нараства зависимостта от партньора, обкръжението, приятелите и враговете.
Съдбата ви се ръководи от други хора или от семейните партньори. Интересът към вас е засилен. Внимавайте с кого се свързвате и сближавате. Месецът е по-тежък за самотните, те възприемат другите като врагове, но не и като партньори. Опозицията към поведението и действията ви е засилена. Важно е да пренастроите психиката си към по-мек модел на поведение и общуване, за да не си създадете врагове.
. Осми месец - най-тежкият и опасен.
Събитията носят отпечатъка на съдбата и фаталността. Рискът и авантюрата ви привличат. Изправени сте пред много опасни ситуации. Сблъсъкът със смъртта не е изключен. Бъдете готови за промени в живота си. Освобождавайте се от всичко, което се изплъзва и не се вкопчвайте в него.
. Девети месец - дава възможност за реализацията на различни програми и проекти.
Благоприятни са пътуванията и пътешествията, допирът до екзотичното и странното, всички процеси на обучение. Позволете животът да разшири хоризонта ви и провокира активността ви.
. Десети месец - особено важен за тези, които са постигнали нещо в живота си.
Периодът почти не засяга хората с амбиции, но останалите ще преминат през вълнуваща програма. Това е времето, когато злобата и завистта ще ги настигат по-лесно и болезнено. Времето ще провери стойността на авторитета и знанията им. Месецът носи много трагедии и проблеми, които могат да се преодолеят, ако проявите устойчивост.
. Единадесети месец - неочаквани и непредсказуеми събития и промени.
Ако сте готови за тях и не им пречите, нещата се развиват благоприятно. Периодът провокира търсенето на истината и новите пътища, по които тръгва съдбата ви. Това е времето на чудесата и щастливите случаи, но само за тези, които са готови да се променят.
. Дванадесети месец - скритото става явно, тайните се разбулват.
Неосъзнатото, недоправеното и нерешеното досега започват да пречат. В този период сте по-внушаеми и лабилни, по-лесно е да ви провокират и наранят, податливи сте на въздействия и магия. Функциите на тялото са намалени. Мнозина напускат живота, особено склонните към депресия и тъга, чувствителните. По-леко преживяват периода тези, които са със студени сърца.

СВРЪX
 

Абонамент

ПОДНОВИХТЕ ЛИ АБОНАМЕНТА СИ ЗА 2022 г.?

ВНИМАНИЕ: ОТ 1 ЯНУАРИ 2022 г. ВЕСТНИКЪТ ЩЕ ИЗЛИЗА
САМО В ЕЛЕКТРОНЕН ВАРИАНТ!
PDF ФОРМАТ, В 24 СТРАНИЦИ.

Можете да се абонирате за него на адрес:

Валентин Р. Михов

Ж.К. "ЯВОРОВ",
бл. 24, вх. А, ап. 10

1124 - СОФИЯ

ИЗПРАЩАЙТЕ ПОЩЕНСКИ ЗАПИСИ НА ПОСОЧЕНИЯ АДРЕС
ЗА СЛЕДНИТЕ СУМИ:
  • за 12 месеца - 60 лв.
  • за  9 месеца  - 45 лв.
  • за  6 месеца  - 30 лв.
  • за  3 месеца  - 15 лв.

Единственото допълнително условие е да се изпрати конкретният E-MAIL адрес на абоната до varamih@abv.bg

Семинари

 

Ж И В О Т
И
О Ц Е Л Я В А Н Е
П Р И
П А Н Д Е М И Я

Програми за контрол на подсъзнанието
Синхронизация с реалността


......................................................

ВНИМАНИЕ: АДРЕСЪТ НА РЕДАКЦИЯТА Е :

София 1505; кв. Редута;
ул. “Попова шапка" 33, офис 2
(спирка ул. "Георги Минчев"на автобус 72. До кръстовището ул. "Ил. Драгостинов" и "Попова шапка")

GSM 0888 222 853

 

Книги

ВНИМАНИЕ: НОВ РЕДАКЦИОНЕН АДРЕС!

Новите ни издания можете да намерите в редакцията на "Свръхестественото", намираща се в гр. София, кв. Редута, ул. “Попова шапка" № 33 , офис 2
Списък с книгите можете да намерите тук

тел. 0888 222 853.

тел. 0899 967 990.

За да ги получите по пощата, изпращайте сумите с пощенски запис, върху който отбелязвайте заглавията.

За всяко заглавие прибавете 1.20 лв. за препоръчана пратка.

Изпращайте пощенските записи само на адрес:

град София - 1124

ж. к. "Яворов", бл. 24, вх. А,

за Валентин Рангелов Михов

 

Последно добавени теми.


prev-na-ang-var-12korica.jpg
Това е историята на една човешка същност, приела предизвикателството да говори Още...
alison
За контакт с отвъдното: 1 диктофон, 1 звукова програма и много обич СТОЙТЕ БУДНИ, Още...
ce-cliche-de-la-planete-rouge-montre-les.jpg
ДАЛЕЧНО ВИЖДАНЕ     МАРС, СТАРАТА РОДИНА - (ІV част)При операция “далечно Още...
143733-salty-water-on-mars.jpg
ДАЛЕЧНО ВИЖДАНЕ                 МАРС, СТАРАТА РОДИНА - (ІІІ част) Контактите са Още...
xinsrc_b44c67c79a6f48209aa98774dba20cfc_water.jpg
МАРС, СТАРАТА РОДИНА - (ІІ част)ХРОНИКА НА КОНТАКТАПовечето хора очакват един Още...
mars-water.jpg
ВИДЯХМЕ ТОВА ОЩЕ ПРЕДИ 12 ГОДИНИ Петя Димитрова - ИРИНА Поводът да припомним Още...

Tyxo
Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: free joomla 1.5 themes  Valid XHTML and CSS.